Demokrate: U narodu se ne kaže uzalud “laže kao Vladimir Joković”

SNP je današnjim saopštenjem još jednom pokazao sopstveni politički amaterizam komentarišući izjavu poslanice Tamare Vujović, navode Demokrate.
Demokrate: U narodu se ne kaže uzalud “laže kao Vladimir Joković”

Ilustracija

”Postavljamo jedno vrlo jednostavno pitanje: “Zbog čega je Bečić smijenjen?” Znamo da SNP neće dati iskren odgovor široj javnosti koji je “javna tajna”, a to je da je smijenjen upravo zato što on nije imao tajnih dogovora sa Milom Đukanovićem, kao što je to imao SNP zbog čega je Danijela Đurović ostala u fotelji. Takođe sve ovo se može shvatiti i kao jedina bit SNP-a, a to je raspodjela fotelja koje su im bitnije od naroda”, kazali su iz Demokrata, reagujući na izjave SNP.

Demokrate pitaju i zbog čega je pokrenuta inicijativa za smjenu Bečića.

”Zato što ste vi, gospodo iz SNP-a, od MIla Đukanovića tražili funkciju predsjednika Skupštine, nakon čega ste zaključili trgovački ugovor. Dakle, vi ste jedni obični politički trgovci koji su svoje resurse iznajmili, da bi na kraju postali potrošena roba. Mi nijesmo niti možemo biti isti. Mi se ne iznajmljujemo, a pogotovo ne prodajemo”, navode Demokrate.

Dodaju da su oni koji su glasali za Bečićevu smjenu bili časniji od SNP, koji je kako tvrde, sa njima imali dogovor o rušenju, “kako bi zasjeli u fotelju onako kako DPS to radi decenijama, prevarantskim metodama”

”U ovom trenutku naročito je licemjerno pozivati na pobjedu nad DPS-om, a imati dogovor s njima o spašavanju Danijele Đurović. Iz toga se može zaključiti da svaki glas za SNP jeste glas za DPS i Bemax.
 U Crnoj Gori se ne kaže zaludu “Laže kao Vladimir Joković”, pa se tako ova partija poziva na izjave časti u kojima ne piše ono što su oni naveli, ali i to je razumljivo: ljudima “operisanim” od časti i obraza, laž je najveća vrlina. SNP-u je laž prirodno stanje, pa nije ni čudno što su govorili da ćemo mi nakon rušenja DPS Vlade formirati Vladu sa DPS-om, ali je čudno što se Joković nije bar malo zacrvenio. Umjesto toga, dogovorio je sa Milom Đukanovićem da ne stave potpis na kandidaturu Lekića, kako bi zauzvrat dobio DPS za spašavanje Danijele Đurović. I na kraju, Demokrate vrlo lako mogu da “prežale fotelju”, jer naša politika se ne svodi na fotelje. Fotelje su prolazne i manje bitne od časti i obraza. Ono što vama preporučujemo jeste da u narednom periodu čuvate upravo čast i obraz, ukoliko ga imate, a fotelje zauzmete samo ukoliko ih znanjem, radom i trudom zaradite”, zaključuju Demokrate. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Joković: Joković: Pažljivo ćemo posmatrati kako se ponašaju, ali za sada nećemo rušiti vlast u ostalim opštinama

Politički rebus za Berane, DPS može formirati koalicionu vlast u Ulcinju

Smijenjen Aleksa Bečić

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

UŽIVO Krivokapić: Na potpisivanju Ugovora sa SPC nije bio nijedan Crnogorac, Abazović: Čujete li vi sebe što pričate?!

SKANDAL: Granična policija zadržala Princa od Dubaija na aerodromu u Tivtu, pušten nakon više urgencija MVP-a

BEZ OBJAŠNJENJA ODAKLE NOVAC: Abazović i Đurđić vlasnici 10 odsto klinike, a 90 kompanija sa Kipra?

Demokrate: U narodu se ne kaže uzalud “laže kao Vladimir Joković”