test

DF : Jokić kupio dva odbornika DPS-a da bi nadomjestio većinu

StandardIT

23/03/2022

16:50

Kotorski Odbor Demokratskog fronta saopštio je da iz pouzdanih izvora saznaju da je predjednik opštine Kotor i predsjednik kotorskih Demokrata Vladimir Jokić, kako su kazali, kupio dva odbornika DPS-a kako bi nadomjestio većinu u lokalnom parlamentu.

Cilj je izglasavanje odluke da kulturne manifestacije u gradu narednih pet godina organizuje privatno preduzeće pod pokroviteljstvom Vladimira Jokića. Pretpostavljamo da novac koji je u opticaju za ove transfere potiče iz sredstava namjenjenih finansiranju kulturnih manifestacija u gradu i sportskog kluba „Bokelj“- navode iz DF-a.

Kako su kazali “kupljeni” odbornik DPS-a Dejan Ognjenović je sportski direktor Bokelja.

-Učešće u ovim političkim malverzacijama uzeo je i direktor Opšte bolnice Kotor ,Davor Kumburović,koji je ujedno i direktor Sportskog kluba Bokelj. U Opštoj bolnici je zaposlena i kupljena odbornica DPS-a Milica LJutić.

Da podsjetimo,Demokrate se ovih dana vrlo glasno pozivaju na član 2. Ustava Crne Gore i organizuju proteste protiv prekrajanja izborne volje građana dok u Kotoru njihov predsjednik opštine flagrantno krši pomenuti član i čini sve kako bi sačuvao svoju fotelju a sa njom i četiri miliona eura za svoje DOO društvo. Ne treba da napominjemo da opština Kotor takođe finansira i FK Bokelj,pa nije teško povući paralelu- kazali su iz DF-a.

Pitali su na kraju da li će Jokić na sjutrašnji protest Demokrata u Podgorici povesti dva odbornika DPS-a.

Izvor (naslovna fotografija):

Vladimir Jokić

Ostavite komentar

Komentari (0)