test

Diler droge iz Berana aktivista pokreta “Evropa sad”

Standard

20/03/2022

17:13

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je jedan od aktivista pokreta ''Evropa sad'' i Mirko Ivanović, diler droge koji je prije par dana osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije godine i tri mjeseca.

Na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži Tviter vidi se Mirko Ivanovic u društvu Jakova Milatovića na sastanku pokreta ” Evropa sad”.

Ivanović je prema objavama sa ove društvene mreže aktivista ovog pokreta i prepoznat je po tome što po terenu nudi 100-150 eura za glas pokretu “Evropa sad”

Ivanović je prije par dana osuđen u bjelopoljskom Višem sudu na zatvorsku kaznu od dvije godine i tri mjeseca jer je prema optužnici, 15. septembra prošle godine, u kafe baru “Park” u Beranama, gdje radi kao konobar, prodao marihuanu sugrađaninu Eldinu Kastrat.

Tom prilikom su službenici policije pronašli tri ručno pravljena zamotuljka ukupne mase 2,11 grama, koja je bila sakrivena u donjem vešu Eldina Kastrat, nakon čega su policijski službenici i u šanku tog kafe bara, ispod bureta za pivo, pronašli još 0,629 grama iste droge, dok su u torbici okrivljenog našli rasutu drogu 0, 067 grama.

Izvor (naslovna fotografija):

Twitter

Ostavite komentar

Komentari (1)

TV_EU

22 Mar. at 12:56

KARTEL SAD !