test

Đeka: Đeljošaj – moja pogrešna politička investicija

Standard

23/05/2023

16:37

Predsjednik Demokratske partije, Fatmir Đeka, kazao je lider Albanske alternative Nik Đeljošaj 'tragično izgubljeni liderčić' i njegova 'pogrešna investicija'.



On je to kazao reagujući na saopštenje potpredsejdnika Đeljošajeve stranke, Edona Balidemaja.

“Desilo se ono što sam i očekivao znajući političku hrabrost malog liderčića zvanog Nik Đelošaj. Taj tragično izgubljeni liderčić nikada neće biti kadar da preuzme političku odgovornost i da se pojavi kao neki “lider” sa reagovanjem, kao što je svojevremeno reagovao aktuelnim partnerima svoje koalicije. Ali, pojedini su mu odgovarali da ”Nik kad napiše nešto slično sigurno stoji pred ogledalom”! Liderčić je onda prestao sa pisanjem i pozvao ih u koaliciju svjestan svoje “političke snage””, kaže lider Demokratske partije.

Slično, ocjenjuje Đeka, postupa i sada.

“Krije se iza pojedinih “hijena” a koji su mi telefonirali najmanje 50 puta i liderčić ih primorava da pokažu svoje političko “vaspitanje” i oni ne shvataju da su ovo osobenosti samo političkih liderčića. Normalno, liderčić zna da što se tiče njegovog političkog djelovanja nema sa čime da se pohvali, a još manje da se ponosi. Zna on koliko se pita sa svojim mišljenjem i sa svime što čini! Pitaju se samo oni koji finansiraju njega, njegove kampanje i sve ostalo što se liderčića tiče; gdje god upravlja: sa klubom, njegovim sponzorstvima i još mnogo, mnogo toga. Jasno je njemu da se može baviti sa mnogo čime, ali sa predstavljanjem Albanaca NE! Može liderčić da manipuliše “hijenama”, ali sa Albancima NE”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, liderčić je već “ružna politička prošlost” i, priznaje Đeka – “moja pogrešna investicija”.

“I on je sada postao štetan za Albance u Crnoj Gori pošto je umislio da je važan”, ocijenio je Đeka.

Podrazumijeva se, kako dodaje, da “liderčić jedva čeka da se izvuče iz svega prije nego što da odgovore i položi račune počevši od mnogih donacija, posebno za vrijeme pandemije”.

“Liderčić, umjesto da se u svom mandatu bavi problemima građana, suočava se i sa mnogim optužbama, posebno svojih sugrađana za razna djela. Da se ne govori o njegovom ponašanju pred Sudom i na odnose sa novinarima, koje je skandalozno. Zato se, u tom rastrojstvu dešava da pred mnogo ljudi u jednom podgoričkom hotelu, bivšem predsjedniku Crne Gore naš bijedni liderčić kaže: Rušićemo ove sada na vlasti makar zajedno i sa Frontom”, tvrdi Đeka.

Po njegovom mišljenju, Albanci u Crnoj Gori žele “dostojne predstavnike a ne liderčića”.

“Voli liderčić da bude proglašen “liderom Albanaca” u raznim anketama, posebno od onih plaćenim parama građana. Albanci u Crnoj Gori, žele dostojne predstavnike, a ne liderčića koji zaboravlja na glasove birača zarad svojih trentnih političkih interesa. To sigurno ne mogu biti oni koji nemaju političke hrabrosti, manipulanti i prevaranti. Oni su odavno pročitani i uskoro će postati prošlost. Osobenost liderčića je tražiti krivca svuda, ali ne kod sebe, posebno kada zatvara vrata saradnje sa ostalima obmotan sjenkom nervoze zbog propalih planova, želja i suludih očekivanja”, zaključio je Đeka.

Izvor (naslovna fotografija):

Fatmir Đeka

Ostavite komentar

Komentari (0)