test

Đeljošaj: Milatović održao sjajan govor, imaće moju podršku

Standard

20/05/2023

19:58

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj čestitao je zvanično stupanje na dužnost novom predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću.



“Danas u Crnoj Gori je počela nova era političara, smjena generacija. Predsjednik Milatović je imao sjajan govor u Skupštini i imaće moju podršku da ta vizija i izgovorene riječi budu magistrala daljeg razvoja Crne Gore. Bilo je sjajno gledati predsjednike država svih naših susjeda, visoke predstavnike sa Zapada a pogotovo iz SAD, svi zajedno na inaguaraciji”, naveo je đeljošaj u čestitci.

Navodi da “odličan” gest i odnos je pokazao i predsjednik Đukanović, današnjim prisustvom!

“I ovo danas je prolazno, ali demokratska praksa i ovakav način primopredaje vlasti je uzor i za razvijenije demokratije. Samo se nadam da sve ovo ne bude samo protokol, nego da konačno krenemo da radimo zajedno, da ispunimo standarde i pravac Evropska unija. Srećno novi predsjedniče, Zdravlje i sreća dosadašnji predsjedniče. PS Pozdrav iz Njujorka! Besa Za Evropski Razvoj”, zaključio je Đeljošaj.

Izvor (naslovna fotografija):

Nik Đeljošaj

Ostavite komentar

Komentari (1)

Trile

20 May. at 19:36

Đeljošaj ne brabonjaj, njemu je narod dao poverenje tako da si potpuno nebitan .To prodaji svojim primitivnim kozojebima da si kao bitan.