test

Đurović: Tuzi kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad služi na ponos cijeloj državi

Standard

31/08/2022

11:36

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 1. septembra, Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, datum kojim se obilježava povratak samostalnosti ovoj opštini.

Ova opština prepoznata je kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad, čime služi na ponos cijeloj državi”, navela je Đurović u čestitki.

Kako je dodala, ove univerzalne vrijednosti, koje predstavljaju temelj i najveće bogatstvo Crne Gore, stanovnici Tuzi bezrezervno čuvaju, time potvrđujući svoj građanski kapacitet i zrelost.

“Uvjerena sam da će status punopravne opštine u predstojećem periodu kreirati još više mogućnosti za bolji i komforniji život građanki i građana opštine u podnožju Dečića. Takođe, računam i na nastavak partnerskog odnosa predstavnika dijaspore, koji se kontinuirano i snažno zalažu za prosperitet ovog kraja i njegovih žitelja”, poručila je Đurović.

Izvor (naslovna fotografija):

Danijela Đurović, foto: Skupština Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)