DPS Budva: Božovićev izbor slučaj bez presedana, zbog zloupotrebe položaja članovi Odbora povjerenika snosiće krivično pravnu odgovornost

Današnjim skandaloznim izborom Mila Božovića za potpredsjednika Opštine Budva, novoizabrani Odbor povjerenika postao je obična institucionalna alatka u rukama DF-a i aktivni učesnik u predizbornoj kampanji njihovog nosioca liste na predstojećim izborima, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.
DPS Budva: Božovićev izbor slučaj bez presedana, zbog zloupotrebe položaja članovi Odbora povjerenika snosiće krivično pravnu odgovornost

DPS

“U ovom slučaju bez presedana, Odbor povjerenika koji obavlja poslove lokalnog parlamenta do izbora, odobrio je izbor Božovića na mjesto potpredsjednika Opšine Budva, kako bi mu omogućio da preuzme poslove iz nadležnosti predsjednika Opštine Marka Bata Carevića, odnosno da u punom kapacitetu vodi izbornu kampanju DF-a. Na taj način, Odbor povjerenika zloupotrijebio je svoju funkciju i svjesno ušao u zonu krivične odgovornosti zbog čega će snositi pravne posljedice”, ocijenili su iz budvanskog DPS-a.

Prema njihovim riječima, da “politička grozota koja dvije godine potresa Budvu bude još veća”, Odbor povjerenika uslišio je, kako su kazali, i zahtjev Demokratskog fronta o povraćaju dijela Pizane u opštinsko vlasništvo.

“Istog onog Demokratskog fronta čija su usta puna priče o korupciji, a čiji je doskorašnji lider Carević, namještao tendere i bezmalo prisvojio, 500.000 m2 državnog zemljišta. Na izborima će im, svima zajedno, suditi građani, a nadamo se ubrzo i državni organi”, istakli su iz budvanskog DPS-a.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pribilović: Trebalo bi biti majstor ili neznalica pa uništiti nekoliko opština istovremeno

Odgovor DPS-u: MJUDDM ne može da imputira ovlašćenja Odboru povjerenika

Raspisan javni poziv za izbor članova Odbora povjerenika u Budvi

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

DRI: Predsjednik Ustavnog suda sam sebi potpisivao rješenja o prekovremenom radu

Zeković: Interventnim jedinicama policije naređen dolazak u Podgoricu zbog potpisivanja tzv. temeljnog ugovora

Kabinet Abazovića odbacio sve primjedbe na ugovor sa SPC: Hvala na sugestijama, vrijeme da se posvetimo životnim temama

NIKOLIĆ: Inicijativa za smjenu Vlade nakon potpisivanja ugovora sa SPC