test

DPS Budva: Neka nas novogodišnji praznici podsjete na vrijednosti koje baštinimo

Standard

31/12/2022

10:07

DPS Budva svim sugrađankama i sugrađanima želi srećnu i uspješnu Novu godinu.



Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva čestitao je grđankama i građanima srećnu i uspješnu Novu godinu.

U toj partiji su rekli da je godina iza nas bila puna raznih izazova.

“Praznični dani su lijepa prilika da se okupe porodica i prijatelji, dani kada smo upućeni jedni na druge i kada svi zajedno poželimo uspjehe svim dragim ljudima i damo svoj doprinos da odnosi među ljudima budu bliskiji, humaniji i trajniji. Želimo vam da u Novoj godini budete uspješni u svemu što budete radili, uvijek okruženi porodicom i prijateljima. Da vas prate profesionalni izazovi, uspjesi vaše djece i porodica, i da u vremenu brzog života uvijek nađete trenutke za svoje najbiliže”, navedeno je u čestitki OO DPS Budva.

Poželjeli su svima dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću.

“Mirno more i da se svi zajedno radujemo novom ljetu, uspješnoj turističkoj sezoni i napretku. Neka nas praznični dani koji su pred nama podsjete na sve vrijednosti koje baštinimo, uvjereni da je ispred nas godina puna lijepih trenutaka, profesionalnih izazova i zadovoljstva. Godina u kojoj ćemo svi pomjerati granice ličnih uspjeha, uvjereni da će svi naši sugrađani imati priliku da ostvare sve svoje želje i ciljeve. Živjeli”, poručuju u budvanskom DPS-u.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)