DPS Budva: Prije nego što zakuca pravda i na vaša vrata, sudiće vam građani na izborima

Za razliku od budvanskog DF-a, Milan Tičić nema potrebu, a ni razlog, da se od bilo koga i bilo čega krije, a čelnici Fronta, i bivši i sadašnji, itekako imaju, mada će im to sve teže polaziti za rukom, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.
DPS Budva: Prije nego što zakuca pravda i na vaša vrata, sudiće vam građani na izborima

DPS

Nakon, kako dodaju, objavljenih kontroverznih snimaka koji svjedoče o vezama Marka Carevića i njegovih partnera iz DF-a i URA-e, sa bezbjednosno interesantnim licima iz Budve, jasno se vidjela i čula njihova pretenzija da kadriraju u bezbjednosnom sektoru. 

“U mjesecima pred nama, vidjećemo šta se još skriva od očiju budvanske javnosti. Takođe, tek treba da budemo upoznati da li će pomenuta kabadahijska politička družina biti predmet izviđajnih radnji od strane tužilaštva, povodom ovog nezapamćenog skandala”, dodaju oni.

Kako napominjuu, neće prestati da upozoravaju nadležne organe ni da je ostalo neistraženo, i za sad, još uvijek neprocesuirano, kako je Marko Carević kao prikriveni podizvođač, pobjeđivao na tenderima koje je sam raspisivao kao bivši prvi čovjek opštine. 

“Nema još uvijek abera iz tužilaštva ni povodom nelegalne uzurpacije pola miliona hektara državnog zemljišta na Krimovici, od strane bivšeg predsjednika Opštine Budva”, podsjećaju iz OO DPS Budva. 

No, kako dodaju, pravda je spora, ali dostižna. 

“Zakucaće i na vrata onih kojima su usta puna poštenja, a koji su zloupotrijebili upravljanje Budvom da završe neke sopstvene poslove. Zna se to u Budvi. Zato će svima njima, prije pravosudnih organa, suditi građani na predstojećim lokalnim izborima. Oni će izreći kaznu i smijeniti vlast koja je brojnim nepočinstvima i kršenjem zakona, ugled naše opštine bacila pod noge, i nekadašnju metropolu crnogorskog turizma, pretvorila u destinaciju za izbjegavanje”, poručuju iz OO DPS Budva.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Radović pozvao Carevića da obojica podnesu ostavke i resetuju vlast u Budvi

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Pribilović: Trebalo bi biti majstor ili neznalica pa uništiti nekoliko opština istovremeno

Haos u TO Budva: Direktorica tvrdi da su mijenjali brave, ukrali dokumentaciju, tjerali je da potpiše nelegitimnne odluke…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Krivokapić: Đukanoviću, saopštite što ste dogovorili s neustavnim premijerom

Abazović i Adžić šetaju Stradunom sa Ratkom Kneževićem

Vatra uništila potkrovlje kuće: Vlasnik tvrdi da je požar podmetnut

Vukadinović: Ako Vlada opstane, insistiraće se na “Otvorenom Balkanu”