test

DPS Gusinje: Spoj nove energije i iskustva u našoj partiji, doprinijeće razvoju gusinjskog kraja

Standard

15/09/2021

17:30

Poslije Kongresa iz januara mjeseca ove godine na kojem je promijenjena struktura u upravljačkom sistemu DPS i donijeta odluka da se pristupi reorganizaciji partije na svim nivoima, ovih dana se intenzivno organizuju opštinske izborne konferencije. Tako je nedavno na 3. Izbornoj konferenciji DPS u Gusinju izabran je novi Opštinski odbor, čiji saziv će brojati 61. člana.



Prisutnima se obratio potpredsjednik DPS Abaz Dizdarević, za kojeg Opštinska izborna konferencija u Gusinju predstavlja dio te nove strukture, ljudi i energije koju zahtijevaju teška vremena u kojima se Crna Gora nalazi.

“Imperativ u budućnosti će biti da čuvamo multietničko, multikulturno i društvo koje prvenstveno njeguje građanske principe življenja, i na tome da gradimo i danas politiku u Gusinju, a gradićemo i u kompletnoj Crnoj Gori“, rekao je Dizdarević.

Koordinator ispred Predsjedništva Leon Gjokaj je rekao da Gusinje jeste zapravo opština gdje naša partija iz izbora u izbore ostvaruje izborne pobjede.

“Novi Opštinski odbor je spoj energije i mladosti, iskustva i mudrosti i biće pogon za nove izborne pobjede Demokratske partije socijalista i u Gusinju, a nadajmo se i ubuduće i u Crnoj Gori“, poručio je Gjokaj.

Takođe, na konferenciji je konstatovano da će i ubuduće Demokratska partija socijalista biti stožer i nosilac vlasti u Gusinju, čime će se nastaviti sa daljim razvojem ovog kraja.

Na konferenciji pored Dizdarevića i Gjokaja, prisustvovali su i koordinator ispred Izvršnog odbora Admir Zejnelagić, članovi Glavnog odbora iz naše opštine, kao i predstavnici partija koalicionih partnera.

Ostavite komentar

Komentari (0)