DPS Šavnik: Uprkos skaradnom djelovanju DF-a, naša lista postigla rezultat koji je bolji od naših oponenata

Nakon još jednog izbornog dana, teškog za demokratiju u Crnoj Gori, koji je obilovao incidentima, primjenom fizičke sile od strane članova biračkih odbora iz redova DF-a prema glasačima, izborna lista ''Prava stvar, Koalicija Nastavljamo domaćinski za Šavnik'' na biračkom mjesto Bijela postigla je sjajan rezultat koji je bolji od naših političkih oponenata, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.
DPS Šavnik: Uprkos skaradnom djelovanju DF-a, naša lista postigla rezultat koji je bolji od naših oponenata

Ilustracija

“Upravo ovakav rezultat pokazatelj je da su građanke i građani Šavnika ostali imuni na brojne pritiske vinovnika pravnog nasilja i brojnih krivičnih djela koji su na preostala dva biračka mjesta u besprizornim scenama bezumlja ponovo spriječili održavanje glasanja”, naveli su u saopštenju.

Iz te partije su “svim sugrađanima čestitali na trpeljivosti koju su još jednom iskazali u ovim teškim momentima po naš kraj kada skaradnim djelovanjem predstavnici DF-a besprizorno suspenduju zakon i siluju demokratiju”.

“Ipak želimo da izrazimo uvjerenje da će na kraju ovog i ovakvog izbornog procesa pobijediti razum, pristojnost i elementarna kultura čime će se omogućiti dalji nastavak domaćinskog razvoja našeg Šavnika”, zaključuju u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

AVGUSTOVSKI POBJEDNICI BI DA “OSVJEŽE” I ŠAVNIK: Doselili se i nosioci lista, 300 novih glasova za osam mandata, koliko im nedostaje da stignu DPS

Skupština u načelu usvojila izmjene Zakona o predsjedniku

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ovog vikenda oboreni rekordi, Micev prognozira vrijeme za narednu sedmicu

OPTUŽNICA PROTIV MEDENICE: “Potvrđeno je sve, imamo tri stana i garaže”

Crnogorski šef mafije Željko Bojanić uhapšen u Istanbulu: Policija u njegovoj vili tražila tijelo Mijanovića

IZBORI U ŠAVNIKU: Napadnut član biračkog odbora, uhapšene četiri osobe