Drašković: Krivokapić predao spoljnu politiku Đukanoviću, time poslao poruku da nije dorastao funkciji premijera

Portparol Nove i funkcioner DF Petar Drašković upitao je premijera Zdravka Krivokapića da li ima neku obavezu, koja nijepoznata javnosti, zbog koje je predao vođenje spoljne politike predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
Drašković: Krivokapić predao spoljnu politiku Đukanoviću, time poslao poruku da nije dorastao funkciji premijera

Time, smatra Drašković, Krivokapić šalje jasnu poruku da nije dorastao funkciji i možda ne zaslužuje da bude premijer.

“Predsjednik Crne Gore nema nikakva ustavna ovlašćenja da bi mogao bilo šta da kaže o spoljnoj politici Crne Gore koju vodi Vlada, ali je izgleda Krivokapić predao Đukanoviću i ustupio mu svoje mjesto. Tako smo danas gledali u Tirani sve premijere Zapadnog Balkana, Mila Đukanovića i komesara Varheljija, a u Podgorici paralelni susret Zdravka Krivokapića i novinara Petra Komnenića”, saopštio je funkcioner Demokratskog fronta.

On je pitao da li Krivokapić ima neku obavezu, a koja nije poznata javnosti, i da je zbog toga predao spoljnu politiku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Prema njegovoj ocjeni, posebno veliki skandal je što se na gotovo svim sastancima predsjednika vlada Zapadnog Balkana i zvaničnika EU pojavljuje Đukanović kao jedini predsjednik države.

“Poznato je da su njih dvojica imali više tajnih sastanaka i da je više vremena proveo sa Milom Đukanovićem, nego sa poslanicima koji su ga birali za premijera, pa je važno da nam odgovori da li je na tim sastancima svoje mjesto u komunikaciji sa međunarodnim adresama predao predsjedniku Crne Gore”, rekao je Drašković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Bregu: Zajedničko tržište je alat za brži ulazak u EU

Đukanović: Već nekoliko godina upozoravamo da se u regionu i dalje oštro konfrontiraju dvije vizije budućnosti

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

ISTORIJA TEŠKIH RIJEČI: Krivokapić – od mesije do masona i saradnika CIA

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Bratić ima zdravstvenih problema

Air Montenegro počeo redovni saobraćaj: Do Beograda i nazad za 109 eura, najjeftinija karta za Banja Luku

NAJSAVREMENIJI CT SKENER OD SADA I U CRNOJ GORI: Pacijentima dostupan skener jedinstven u okruženju – najpreciznija dijagnostika uz ultra nisku dozu zračenja

Pet tužilaca povuklo ostavke, Zakon o radu ide na Ustavni sud