test

Eraković DF-u: Koljenica u Kristalu nije opcija

Standard

13/12/2022

20:39

Ponosan sam na proteste i Pokret “IMA NAS“ i ni za pedalj ne odstupam od onoga što na njima branimo, jednako kao ni od ljudi sa kojima dijelim nadu i brigu za budućnost Crne Gore, kazao je Jevto Eraković, potpredsjednik i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“To, međutim, ne sprječava naše političke protivnike da orkestrirano i podlo pokušavaju da izvrnu stvari i kao političke hijene poruče našim saborcima kako im okrećemo leđa.Nijesmo mi isti i nikada nećemo biti.Nikada neću pobjeći na koljenicu u Kristal, ili bilo koje drugo mjesto, ostavljajući ljude sa kojima dijelim dobro i zlo u protestima”, kazao je Eraković.

Ono što sam poručio i sada, doslovno, ponavljam jeste kako je, u situaciji u kakvoj se država nalazi u ovom trenutku, jedan od načina borbe i vaninstitucionalni, te da ćemo nastaviti te borbe, odnosno podržavati sve vidove takvog suprotstavljanja ovom nakaradnom sistemu kakav je trenutno uspostavljen u Crnoj Gori. Rekao sam da ćemo vidjeti kako će teći organizacija narednih skupova i da ćemo o tome blagovremeno obavijestiti javnost. Poručio sam da je na organizatorima protesta da obavijeste sve zainteresovane kada će doći na protest, a Demokratska partija socijalista će kao i do sada aktivno učestvovati u formi podrške tog protesta.Zato, neka DF i svi oni koji su izdali ovu zemlju ne brinu za nas i sve ljude koji brane slobodu i nezavisnost Crne Gore”, kaže Eraković i poručuje da bi bolje bilo da zbog izdaje brinu o svom obrazu, ako im je išta od obraza ostalo.

“NAS IMA i biće nas. Kristal i koljenica nijesu opcija”, poručio je on.

Ostavite komentar

Komentari (0)