(FOTO) UP blizance Rabrenović pozvala na saslušanje kao “jednu osobu”; Sa radošću očekujemo susret, možda samo hoće da nam se izvinu za onaj suzavac?

Predsjednik i potpredsjednik Liberalne partije Jovo i Jovan Rabrenović dobili su poziv od Uprave policije povodom 'prikupljanja obavje[tenja, u vezi događaja na Dvorskom trgu dana 5. septembra na Cetininju' gdje su obojica bili. Tim povodom obojica su se oglasili a ono što je interesantno da ne kažemo komično jeste da su dobili jedan poziv gdje su obojica navedeni, umjesto dva, jer ipak se radi o dvije osobe.
(FOTO) UP blizance Rabrenović pozvala na saslušanje kao “jednu osobu”; Sa radošću očekujemo susret, možda samo hoće da nam se izvinu za onaj suzavac?

“Hvala MUP, Uprava policije Crne Gore, Vlade Crne Gore uljepšali ste mi dan. Sa nestrpljenjem i radošću očekujemo naš skori susret. Biće puno tema za razgovor pa se nadamo da vam ova hajka na rodoljube i patriote nije samo puki pokušaj zastrašivanja”, poručio je je Jovo Rabrenović, potpredsjednik Liberalne partije pa dodao:

“Nego da imate i neke konkretne zločine koje smo počinili sem ljubavi prema Crnoj Gori, ako je to zločin. I neke 1996 godine ste Jovana Rabrenovića i mene hapsili i sudili zbog iste Crne Gore, pa eto poslije znamo kako ste završili tako da i sada neće biti drugačije”.

Jovan Rabrenović, predsjednik Odbora Liberalne partije Glavnog grada Podgorica takođe se oglasio jer je najsmješnije u ovoj priči i on dobio poziv, ali ne kao posebno lice, već na jedan isti papir.

“Ovo je dokaz da Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i tužilaštvo ne rade svoj posao, jer paravojne formacije koje su opsjedale Cetinski manastir niko nikad neće pozvati”, smatra Rabrenović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

2 komentara


Jelena

Svi ti koji pišu pozive , neće imati mjesta u Crnu Goru. Rabrenovići Crna Gora je ponosna što Vas ima.

Odgovori
GRAĐANSKI

BRAĆA RABRENOVIĆ SU SJAJNI CRNOGORCI !!!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Odlična turistička posjećenost Podgorice: Avgust u znaku manifestacije Ajmo na Moraču

Dukaj posjetio Plav: Unaprijeđenje pružanja usluga građanima

Tri osobe povrijeđene u udesu nadomak Brajića

UPRAVA POLICIJE ZA STANDARD: Mašković provjeravao prijavu protiv Lob-a, postupio profesionalno