test

GP URA i grupa slobodnih građana zajedno u Kolašinu: Spremni smo za promjene, vrijeme je da osvježi

Standard

28/09/2022

13:52

Ponosni smo što najzad predajemo listu sa grupom slobodnih građana u Kolašinu. Vrijeme je da i ovaj lokalitet osjeti promjene kakve zaslužuje. Dobrodošli su svi građani koji žele prosperitet, razvoj i boljitak u Kolašinu, saopštio je nosilac liste 'Može Kolašin, može Crna Gora-dr Dritan Abazović-Građanski pokret URA i slobodni građani' Mijo Vlahović.

„U Crnoj Gori posljednjih 30 godina nismo imali politiku kakvu građani zaslužuju, za razliku od toga imali smo politikanstvo i političaranje. Građanski pokret URA je bio i ostao odlučan da to promijeni kako na državnom tako i na lokalnom nivou“, izjavila je kandidatkinja za odbornicu ispred grupe slobodnih građana Željka Vuksanović.

„ Predstojeći lokalni izbori su jedni od istorijski najznačajnih izbora ovog grada upravo zbog investicionog buma, kojeg Kolašin zbog pogrešnog postupanja prethodne vlasti dočekuje nespreman“, kazao je član Predsjedništva URA Miloš Medenica.

Medenica je naveo da očekuje investicioni rast u tom gradu, te da je neophodna “odgovorna vlast kako bi se izbjegao pritisak onih koji žele nesebično crpljenje resursa za svoj račun”.

„Kolašin će nesumnjivo postati veliki turistički centar, ali je potrebno sačuvati njegove prirodne ljepote. Brojni projekti su spremni za unapređenje ovog grada, moramo promijeniti stvari na bolje“, dodaje Medenica.

Potpredsjednik GP URA i poslanik u Skupštini Crne Gore Miloš Konatar naveo je da su promjene koje su krenule 30. avgusta 2020. “nezaustavljive” i da stižu u Kolašin

„Pred vama stoje odgovorni ljudi, koji žele da pomognu ovom gradu, koji žele slobodan Kolašin. Tu smo da završimo ono što smo započeli, krenuli smo u borbu protiv korupcije i postakli smo ekonomski oporavak Crne Gore. Promjene koje su krenule 30. avgusta 2020. godine su nezaustavljive i stižu u Kolašin. Vrijeme je da osvježi i u Kolašinu“, saopštio je Konatar.

Izbornu listu čine:

  1. Miodrag Vlahović – Mijo – preduzetnik
  2. Željka Vuksanović – diplomirana pravnica
  3. Mladen Bulatović – privrednik
  4. Nemanja Bulatović – privrednik
  5. Ratko Čogurić – SSS – građanski aktivista
  6. Rajko Radović – diplomirani pravnik
  7. Dragana Popović – politikolog
  8. Iva Vesković – studentkinja
  9. Ibraim Džezair – Đesko – ugostitelj
  10. Mladen Čogurić – profesor njemačkog jezika
  11. Jelena Rakočević – menadžaner ekonomije
  12. Aleksandar Vukajlović – vatrogasac
  13. Slađana Dožić – diplomirana ekonomistkinja
  14. Slavka Vlahović – trgovac
  15. Nenad Dožić – komercijalista
  16. Radovan Vlahović – mašinski tehničar
  17. Verica Aničić – diplomirana pravnica
  18. Radosav Šćepanović – automehaničar
  19. Desa Marković – penzionerka
  20. Slavko Bazović – građevinski tehničar
  21. Marinko Marković – konobar
  22. Predrag Medenica – radnik
  23. Radmila Vlahović – trgovac
  24. Bojan Vešović – šumar
  25. Milana Šćepanović – trgovac
  26. Jovan Popović – menadžer

Ostavite komentar

Komentari (0)