test

Grupa građana Cetinja: Ne mirimo se s okupacijom države i zatvaranjem u Vučićeve torine srpskoga sveta

Standard

19/12/2022

10:09

- Kao i svaki put dosad i śutra će Cetinjani biti na protestu u Podgorici da pokažu da se ne mirimo s okupacijom države i njenih institucija, sa zatvaranjem u Vučićeve torine srpskoga sveta koji je zamišljen kao logor za Crnogorce i ostale nesrbe - poručuje Grupa građana Cetinja.



“Crnom Gorom danas vlada Aleksandar Vučić preko crnogorskih izroda iz Ure. Dritan Abazović bi i u političkom smislu bio ništa kao što je to u ljudskom smislu da mu podršku u Skupštini i Vladi ne pružaju njegovi partijski poslušnici koji rade na nestanku Crne Gore.

Śutra će ispred Skupštine Crne Gore biti ne samo Cetinjani i Crnogorci no i pripadnici drugih gradova i nacionalnih zajednica u Crnoj Gori. Naš zajednički otpor mora biti obaveza našim političkim predstavnicima da uđu u najoštriju političku konfrontaciju s izrodima i izdajnicima, prije svega da napušte sve Vladine institucije i zahtijevaju međunarodnu arbitražu i pomoć od onih koji bi svu Crnu Goru da pretvore u haos kakav su stvorili u Šavniku. Vidimo se śutra u Podgorici u 19h”, naveli su u saopštenju. 

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)