IMA NAS: Reakcije Vučurovića i Kneževića najbolje govore da ih je strah zbog masovnosti protesta

Reakcije poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića i Jovana Vučurovića, u kojem se priželjkuju incidenti i destabilizacija Crne Gore, pokazatelj je kakav strah vlada zbog masovnosti Pokreta 'IMA NAS' koji će i sjutra na miran i dostojanstven način pokazati da građani ne pristaju na rušenje ustavnog poretka i uništenje institucija Crne Gore, poručili su iz Organizacionog odbora tog pokreta u reagovanju na navode nekih od lidera DF-a.
IMA NAS: Reakcije Vučurovića i Kneževića najbolje govore da ih je strah zbog masovnosti protesta

Ilustracija

“Građani Crne Gore nema potrebe da strahuju – kao i uvijek mirno, masovno i dostajanstveno izrazićemo svoj protest protiv namjere destabilizacije zemlje koju personifikuje proruski DF. Za razliku od njih, članovi Pokreta “IMA NAS” su institucije države Crne Gore stvarali i danas ih na ovaj način brane a oni su ti koji ih permanentno pokušavaju uništiti – nekada pokušajima upada u Skupštinu a danas iz same Skupštine neustavnim i nezakonitom djelovanjem”, poručili su organizatori protesta.

Ipak, po njihovim riječima,  razloga za nervozu nema.

“Pobijediće Crna Gora i njeni građani i ovu destrukciju – civilizovano i dostojanstveno kako nam i priliči”, poručuju iz Pokreta “Ima nas”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Pala Vlada Dritana Abazovića

Nema više bijelih rukavica i umivene retorike: Traže se izbori, poštovanje Ustava i deblokada Ustavnog suda

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Bezočna zamjena teza i blaćenje ljudi! Borci za Crnu Goru i ljudska prava proglašeni ekstremistima

Boričić: Burić sugerisao da ne talasam, a Turković da maknem UP iz saopštenja

Spajić: Ovaj budžet je napravljen da sruši ovu državu

Petar Lazović uskoro na slobodi, Viši sud prihvatio jemstvo