Ivanović: URA za vraćanje zgrade i zemljišta JRB-a, na izbore izlaze samostalno

Usljed takozvane pljačkaške privatizacije koju je doživjela Crna Gora, a u njoj posebno Budva, fokus Ure u tom gradu u kampanji za lokalne izbore zakazane za 23. oktobar biće usmjeren na unapređenje života grada i njegove održive turističke ponude, kazao je Ivan Ivanović iz budvanske GP URA.
Ivanović: URA za vraćanje zgrade i zemljišta JRB-a, na izbore izlaze samostalno

On je nakon sastanka Izvršnog odbora partije kazao da je između ostalog njihova namjera da vrate jedan vrijedan resurs kakav su zgrada i zemljiste JRB.

“U pitanju je objekat koji može da predstavlja balans za evidentnu preizgrađenost, a da svojom kulturnom namjenom doprinosi kvalitetu života građana, ali i ponudi koja nije na tragu samo masovnog već održivog turizma. Budvi su potrebni preostali prostori poput JRB-a kako bi sačuvala rezilijentnost svog prostora i ostala mediteranski grad”, poručuje Ivanović.

“Na sastanku IO je iskazano veliko zadovoljstvo interesovanjem građana i podrškom koju nam sugrađani daju, dat je i prijedlog naziva izborne liste koja će bit predata do kraja sljedeće nedjelje”, dodao je Ivanović.

Na sastanku su razmotreni i prijedlozi o načinu izlaska na lokalne izbore i predstavnicima/cama koji će nositi izborni program URA Budva.

“Postignut je opšti konsezus da se vodi pozitivna kampanja koja će nuditi riješenja za nagomilane probleme koji su se u proteklom mandatu lokalne vlasti uvećali”, zaključio je Ivanović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


JovoZ

Zar vam je taj objekat baš toliko bitan? E, baš će mnogi građani Budve danas potrčati da vam zbog toga daju glas sentimenta radi, pored miliona izgrađenih kvadrata u Budvi. Da je to urađeno protiv vaše volje, objesite mačku o rep. Makar u ovih posljednjih šest godina.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

Vukotić Jelušić: Pozdravljamo inicijativu opštine, pretvaranje zgrade JRB-a daće Budvi novu vrijednost i mogućnosti

Puni samo elitni hoteli, prihodi sve niži

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Crnogorskoj policiji zvanično potvrđeno da je Jovica Vukotić ubijen u Istanbulu

EVO KO JE ŽENA VOĐE ŠKALJARACA KOJA JE SVJEDOČILA UBISTVU: Viđala ga dok je bio u zatvoru, nosila mu sumnjive pakete

Kum Nemanje Medina: Optuženi Ulama mi se hvalio zoljom, u 90 odsto slučajeva je imao oružje

VIDEO – Savović zaprijetio: Vratićemo svima koji su podržali Tomkića, osveta će biti strašna