Jasavić Bečiću: Sada je vrijeme da dokažete da ste građanska partija, podržite manjinsku Vladu

Ukoliko su Demokrate građanska partija, podržaće manjinsku Vladu, reagovala je advokatica i bivša potpredsjednica Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić na komantar predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića da je 'najjasniju' analizu današnjih političkih dešavanja dala upravo su Jasavić i Darko Pajović. Ranije danas Jasević je na Abazovićevu objavu o podršci modelu manjinske vlade, istakl da je ranije trebao da demontira monopole i kao premijer preuzme odgovornost.
Jasavić Bečiću: Sada je vrijeme da dokažete da ste građanska partija, podržite manjinsku Vladu

“Gospodine Bečiću. Građanski orjentisani birači će razumjeti i podržati, a glasači sa kleronacionalističkim svjetonazorima neće, a valjda vama kao lideru građanske partije ti glasači nijesu važni ili se varamo. Odnosno varate!”, obratila se Bečiću.

Sada je vrijeme da dokažete da jeste građanska partija, dodala je.

“Naravno da niko normalan na političkoj sceni kome je do građanske Crne Gore to neće nazvati “političkom korupcijom” kako ste nekada vi nepošteno i neistinito govorili za časne ljude koji su ostvarili svoju politicku viziju i pomogli da Crna Gora bude članica NATO saveza ( što je vama moguće teško palo), a što je nepisani preduslov za članstvo CG u EU, zbog čega je i došlo do mirne smjene vlasti”, navela je ona na svom Facebook profilu.
“Biti ili ne biti građanin, pitanje je SAD!!! Ili jesi, ili nijesi”, zaključila je.

https://www.facebook.com/photo?fbid=510056850481469&set=a.458111225676032

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

4 komentara


Draginja

Odakle se pojavi ova prodana preletacica.Mozda ce u Vladu?

Odgovori
Mevluda Zulić

I treba da bude u vladi jer za ovakve kao što je Azra je mjesto u svakoj vladi pa i u Vladi CRNE GORE.

Odgovori
Anon

Svako svoje a Azra direktno u čelo. Loptica je kod Blečkića.

Odgovori
zana

Kako da dokaže, da je za građansku opciju, kada je odavno smakao zmijsku košuljicu, da bi se presvukao u kleronacionalistu? Kada je u komunikaciji sa ambasadorima i delegatima EU priča ono što bi oni željeli čuti, a istinu čuva da je podrobnima servira. Predano se ponaša kada je sa predstavnicima SPC, jer ga podstiču na nepočinstva, koja mu, sva je prilaka odgovaraju. Osoba koja priča samo ono što bi dugi htjeli da čuju je manipulartor i licemjer.Smatram ga najopasnijim elementom u CG.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Demokrate: URA nije potpisala inicijativu za opoziv Đukanovića, evo i DOKAZ; URA: Lažna vijest iz kuhinje Demokrata (FOTO)

Patriotske auto kolone u više gradova Crne Gore: Vijore se zastave, čuju se sirene i pjesma, pale se baklje (FOTO, VIDEO)

Uredništvo RTCG poručilo Bečiću: Laži i video trake ćemo dostaviti na relevantne adrese

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vujović: Ko ispred Vlade potpiše ovakav Temeljni ugovor rizikuje zatvor

Crna Gora uskoro u Evropskoj organizaciji morskih luka

Radnici u Srbiji rade najviše sati za najnižu platu u Evropi

Stanovi skuplji od 10 do 20 odsto, očekuje se umjereni rast