JOŠ JEDNO ODLAGANJE: Nastavak saslušanja tek u ponedjeljak, Konjević stiže iz Brisela, Abazović najavio dolazak

Nastavak saslušanja čelnika bezbjednosnog sektora, SDT-a, premijera i ministara na Odboru za bezbjednost biće održano u ponedjeljak u devet časova saznaje portal Standard. Prema informacijama našeg portala, ministar odbrane Raško Konjević u Podgoricu stiže danas popodne.
JOŠ JEDNO ODLAGANJE: Nastavak saslušanja tek u ponedjeljak, Konjević stiže iz Brisela, Abazović najavio dolazak

Odbor je u srijedu imao sjednicu sa koje se čuo samo stav premijera Dritana Abazovića koji je ponovio iznio niz optužbi, a na sjednici je pokazao i fotografiju na kojoj se navodno nalazi Milo Đukanović sa pripadnicima škaljarskog klana, a za koju je poslanik DPS Predrag Bošković kazao da je nastala 1996. godine.

Formalnog saslušanja zapravo nije ni bilo, budući da sve pozvane nije bilo moguće okupiti na jednom mjestu. Usljed promjene na čelu ANB, na sjednici nije bilo predstavnika te institutcije, a ministar Raško Konjević je bio u Briselu na NATO samitu.

Direktor Uprave policije, Zoran Brđanin na službenom je putu u SAD pa ga je mijenjao pomoćnik Dejan Knežević. Sjednici su se naknadno pridružili ministri vanjskih i unutrašnjih poslova, Ranko Krivokapić i Filip Adžić.

Pozivu su se uredno odazvali jedino predstavnici tužilaštva – v.d. vrhovnog državnog tužioca Maja Jovanović i glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, ali će njihovo saslušanje biti obavljeno bez prisustva javnosti

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UŽIVO: Abazović: Međunarodna diplomatija će tek da bude afera, imam fotografiju Đukanovića sa škaljarcima

KO JE KOMNADOVAO KRIMINALCIMA: Knežević privatno u Beogradu, sjutra bi trebao da se vrati na posao

Sjutra saslušanje Sekulovića, Vukšića, Novovića i Brđanina povodom prijetnji u “gluvoj sobi”

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

TV e i zvanično počela da radi, Drobac: Očekujte neočekivano u nenormalno vrijeme

Džozef: Izbori u Crnoj Gori neminovni, SAD i EU da prozovu “neodgovorne” lidere

VUJOVIĆ ZA STANDARD: Prvo skraćenje mandata Skupštini, pa dogovor oko datuma izbora i na kraju izbor sudija Ustavnog suda

Savjet CBCG: Inflacija u 2022. biće najviša od obnove nezavisnosti Crne Gore