test

Jovan Radulović Jodžir: Što je muka političari, volite svoju zemlju i ne zavađajte nas

Standard

15/03/2023

09:08

Jovan Jodžir Radulović objavio je novi video o prioritetima i ciljevima kao predsjedničkog kandidata tokom predstojećih izbora 19.marta.



“Kakva nesretna unutrašnja politika đe niko nikoga očima vidjet ne može i oči povadismo jedni drugima. To ne postoji dok svi ne budemo radili za naš grb i zastavu i jednu himnu pjevali!
Do tada ovo je kanal od politike! Što je muka političari??? Volite svoju zemlju i ne zavađajte nas. Svi mi koji ođe živimo ostaćemo zadovijek! Kako se god izjašnjavali! Čim se vi prestanete baviti podjelama, mi ćemo se izmiriti! Brat sa bratom! Komšija sa komšijom! Kumara sa kumarom”, naveo je Jodžir.

Zatim je poručio.

“Voli svoje, cijeni tuđe! Je li normalno ljudi da nam svaki dan počinje ko je ko i za koga glasao i koju zastavu voli i za koga navija mimo svoje zemlje! Što se mene tiče ovo će biti predmet u osnovnom obrazovanju. Nagrdismo i sebe i djecu. Nemamo ekonomije. Živimo od nerada i politike kojom se bave svi eksperti ovoga svijeta a na svakom koraku upadamo u šahtu. Na sve nam se odražava ova bruka vaskolika. Od škole preko bolnice do amfiteatra i radne zajednice. Poslušajte Jodžija. Voli svoje poštuj tuđe”, istakao je Jodžir.

Izvor (naslovna fotografija):

Jodžir/Jovan Radulović, foto: Standard

Ostavite komentar

Komentari (0)