test

Kabinet Abazovića: Vuković širi dezinformacije, premijer će biti na Žabljaku i neće otvarati školu u Tološima

Standard

03/09/2022

18:16

Premijer u tehničkom mandatu, Dritan Abazović neće otvoriti školu u Tološima u ponedjeljak jer će tada održavati predavanje u okviru React Camp-a na Žabljaku, saopšteno je iz njegovog kabineta.



Oni su reagovali nakon današnje Tviter objave gradonačelnika Podgorice, Ivana Vukovića koji je podijelio, kako je naveo, saznanja da će školu koju je donirala kompanija Bemaks otvoriti premijer Abazović.

“Kabinet predsjednika Vlade koristi priliku da pozdravi sjutrašnje otvaranje nove škole u Podgorici. U agendi predsjednika Vlade Crne Gore za ponedjeljak 5. septembar planirano je da dr Dritan Abazović održi predavanje na temu “Crna Gora u savremenim međunarodnim odnosima” u okviru 15. React Camp 2022 Montenegro na Žabljaku”, saopštili su iz kabineta Abazovića.

Kako navode, ne čudi ih što Vukovića preko društvenih mreža “širi dezinformacije o planiranim aktivnostima premijera jer to permanentno radi već nekoliko godina”.

“Ipak, jasno je za čije interese i u koje svrhe gospodin Vuković zastupa ekstremističku politiku laži, propagande i obmana.Imajući u vidu da Vuković nije pozvan na pomenutu sjutrašnju svečanost, pozivamo ga da u istom terminu prisustvuje pomenutom predavanju premijera Abazovića na Žabljaku, ne bi li usvojio određenjo znanje, s obzirom na to da se ranije nije dobro pokazao kada je međunarodna politika u pitanju”, navode iz Kabineta premijera Crne Gore.

Izvor (naslovna fotografija):

Dritan Abazović, foto: Vlada Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)