test

Konjević objavio sadržaj dopisa upućenenog kabinetu Abazovića: Dokument mora pretrpjeti ozbiljne izmjene

StandardIT

29/06/2022

17:51

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević objavio je posljedni dopis upućen Kabinetu premijera Dritana Abazovića, reagujući na njegove navode da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokratska partija (SDP) bile upoznate sa sadržajem Temeljnog ugovora, te da nijesu imali primjedbi.

U dopisu piše da “ne stoji zaključak da iz našeg obraćanja proizilazi da nemamo konkretne primjedbe i predloge na tekst dostavljenog Nacrta”, navodi se na početku dopisa…

“Dokument kakav je danas predložen iz ovih razloga mora pretrpjeti ozbiljne izmjene ukoliko se ne želi ovakvim Ugovorom obezbijediti poseban povoljniji položaj jednoj vjerskoj zajednici u Crnoj Gori, i na taj način diskriminisati druge sada postojeće ili buduće vjerske zajednice”…

Ministar pravde Marko Kovač navodi da Radni tim, ostaje u svemu, pri svom predlogu radne verzije dokumenta.

“Suština jučerašnjeg sastanka radnih timova bila je samo predočavanje radnog dokumenta predstavnicima SPC. To je ono što je nesporno. On je samo predstavljen i prihvaćen od predstavnika SPC”, rekao je Kovač.

Konjević je kazao da je posljednji dopis upućen kabinetu premijera 24. juna.

Konjević je poručio da se “istina ne može izmanipulisati”.

Srećom komunikacija je bila pisana. Posljednji dopis Kabinetu Premijera, petak 24.6.2022. Istina se ne može izmanipulisati. Pa ni iz Beograda. Kad se ovako radi đe ima pisana komunikacija, čemu se nadati đe je “na riječ” – napisao je Konjević u objavi na Tviteru.

Izvor (naslovna fotografija):

Raško Konjević, foto: Vlada CG

Ostavite komentar

Komentari (1)

Tito

29 Jun. at 20:14

Ovo kao onda Ivan Vukivic kada vam je poslao koaliciinu ponudu pa je objavio! Ahahaha ,uzas od populizma Radka i Draginje.