Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen

Izvršni koordinator asocijacije mladih GI ''21.maj'' Malik Kovačević reagovao je povodom zahtjeva predsjednika Opštine Pljevlja direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća da na zgradama hitno istaknu trobojke i negiranja 21. maja Dana nezavisnosti Crne Gore.
Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen

Malik Kovacevic

“Ovaj nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen za podrivanje ustavnog poretka po hitnom postupku”, poručio je on.

Dosta je, kaže igranja sa državnim simbolima i negiranjem istorijskih postignuća naših građanki i građana. 

“Lokalne kabadahije i šerifi, isfrustrirani borci za ,,ugrožena ” prava srpskog naroda nas svakodnevno negiraju i nipodaštavaju u našoj sopstvenoj zemlji. Jedini koji su ugroženi smo mi koji volimo ovu zemlju i ne damo je za šaku ruskih rubalja i sličnih valuta”, kaže Kovačević.

Vrijeme je, napominje, da država stane u odbranu i naših stvarno ugroženih nacionalnih prava i konačno adekvatno reaguje, kao i da brani Ustav što joj je i obaveza.

“Đe su sad ,,centristi ” i ,,ustavobranitelji” iz kolaboracionističke URA-e , provincijalnih Demokrata, agresivno-populističkog, od laži sazdanog PES-a i sličnih da reaguju i uskrate podršku onima koji svakodnevmo atakuju na simbole ove zemlje i prava građanki i građana koji ovđe žive . Možda ih izborna kampanja i dodvoravanje ,,milom narodu ” sputava”, zaključio je Kovačević.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Lazović: Abazoviću naređeno da onemogući formiranje nove vlade (VIDEO)

Abazović nakon ročišta po tužbi Ubovića: Tvrdim da su ovi ljudi na čelu kriminal...

Nenezić: Abazović priznao da stoji iza sporne kupovine feribota

Bešić: Poslanice PES-a da kažu građanima zašto ne podržavaju Spajića