test

Kovačević tokom intoniranja crnogorske himne prislonio tri prsta na srce (FOTO)

Standard

18/09/2021

14:38

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je danas dok je intonirana državna himna Crne Gore povodom Dana te opštine pokazao tri prsta.

On je na današnjoj sjednici kazao ida je prilikom nedavne posjete Srbiji, dogovorioznačajne projekte od kojih će imati koristi svi građani Nikšića.

„Kada sam izabran 10. maja ove godine u opštinskoj kasi nalazilo se milion i po eura. Primjera radi 10. maja 2020. godine u toj istoj kasi nalazilo se preko pet miliona eura. To jasno govorisa koliko opreza postupamo sa opštinskom kasom i opštinskim budžetom u prvoj polovini ove izborne godine. Pravljene predizborne kampanje i reklame uz svjestan rizik da Opština nakon toga može ući u velike finansijske probleme. Uz redovno izmirivanje svih obaveza mi danas u opštinskoj kasi imamo 3,6 miliona eura, što jasno pokazuje koliko je nova uprava uložila truda u konsolidaciju i oporavak našeg grada“, kazao je Kovačević.

Taj njegov postupak član Glavnog odbora DPS-a Andrija Klikovac je ocijenio kao provokaciju.

“Primjer profesionalnog Srbina koji na svakom mjestu pokušava isprovocirati crnogorsku javnost kako bi opravdao tezu o navodnoj ugroženosti Srba u građanskoj Crnoj Gori”, napisao je Klikovac na Twitteru.

Prema njegovim riječima Kovačević radi po zadatku iz centrale van Ctne Gore.

“Ništa novo. Da je vječna Crna Gora”, zaključio je Klikovac.

Ostavite komentar

Komentari (3)

Profesorka

19 Sep. at 08:23

Sram te bilo Cetnicki Nesoju. Ti si zastdje Niksica Svi te prezirem Olosi jedna Izdajice. Ti si pravo bazdi govno smrade cetnicki

Milija

18 Sep. at 22:17

A šta očekivati od ovog nikšićkog retarda.Da sam napisao četnika to bi njemu koliko je pametan bio kompliment.Ali svi znaju šta je retard

Libero7

18 Sep. at 12:58

Kakvo cetnickk magare