test

Krapović: Izbor Božovića za potpredsjednika Opštine bila bi nedopustiva odluka

Standard

13/06/2022

10:05

Ukoliko bi se kojim slučajem desilo da gospodin Božović bude izabran za potpredsjednika opštine Budva od strane Odbora povjerilaca, to bi bila nedopustiva odluka kojom bi lista koju predvodim i ja, kao za sada jedini protivkandidat gospodinu Božoviću, bili žestoko i sramno oštećeni u izbornom procesu u Budvi, poručio je potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović.



– Iskreno, nadam se da će kolega Božović intervenisati i odbiti potpredsjedničko mjesto jer ne mogu da povjerujem da bi to prihvatio, pogotovo ne na ovaj način. Što se mene tiče, sigurno se neću kandidovati za potpredsjednika opštine, sve da mi javno obećaju svih pet glasova Odbora povjerilaca – kazao je on.

Krapović je ukazao na to da Carević pune dvije godine odbija da kandiduje bilo koga za mjesto potpredsjednika, te da DF u Budvi nikada nije imao i “nikada neće imati dovoljno glasova da ga sami izaberu”. Između ostalog, kako je dodao, to je jedan od razloga zašto danas imamo prinudnu upravu i prijevremene lokalne izbore u Budvi.

– Mi smo prije par dana reagovali na protivzakonito i nedostojno ponašanje pojedinih članica Odbora, a ako bi sada na predlog gospodina Carevića izabrali gospodina Božovića za potpredsjednika i tako mu omogućili da vodi opštinu do izbora, bio bi to skandal na skandalima. Jedini sam kandidat koji zna šta znači voditi opštinu Budva, i to sam već radio sa uspjehom. Bez lažne skormnosti, predvodim ubjedljivo najbolju listu i ponudu za Budvu i zato pozivam sve na fer i civilizovano ponašanje, na viteško nadmetanje, i neka najbolji pobjedi – poručio je Krapović.

On je istakao da se zalažu za to da nema opcije “pomoć prijatelja” (dijela Odbora povjerilaca), da nema pomoći sa strane, da nema kršenja zakona i bahatog ponašanja jer, kako je poručio, to neće proći baš kao što u Budvi nikada i nije.

– Pozivam članove Odbora povjerilaca da se ne igraju sa Budvom. Posebno članove koji su iz Budve, a ako neko gaji iluzije da može da radi šta hoće – neka vrati film na ljeto 2020-te i razmisli ponovo. Još jednom; ne igrajte se već omogucite funkcionisanje grada i poštovanje zakona Crne Gore, i omogućite fer i poštenu izbornu kampanju – zaključio je Krapović.

Izvor (naslovna fotografija):

Dragan Krapović

Ostavite komentar

Komentari (1)

cikoticka

13 Jun. at 15:18

jes vala najbolja lista ali pitanje je -za koga? za trobojlke, za opanke, za pranje tepiha na kraljicinoj plazi, za rostiljanje kobasica i rebaraca, da se nigdje ne nadje ribe iz mora na rostilj jer srbi to ne iju-za njih dobro za nas sramno. Nije tebi gospod Bog dao dzabe prezime koje nosis