test

Krivokapić: Berane primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada i suživota, vrijedan poštovanja

Standard

20/07/2021

15:24

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Berane, Dan opštine 21. jul.

„Godina iza nas bila je puna izazova i iskušenja na ekonomskom, političkom i društvenom polju, međutim, razloga za optimizam ima. Vlada na čijem sam čelu u potpunosti je posvećena saniranju postojeće situacije i odlučna da pomogne privredi, lokalnim samoupravama i građanima da lakše podnesu teret zdravstvene i ekonomske krize. Spremni smo da kroz blisku saradnju i iskren partnerski odnos pružimo podsticaj daljem unapređenju saobraćajne infrastrukture, poljoprivrednih i turističkih potencijala s kojima Berane raspolaže, uz poštovanje principa održivog razvoja.

Koristim priliku da istaknem da je Berane primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada i suživota, vrijedan poštovanja. Grad bogate istorije, povoljnog geografskog položaja i izdašnih resursa. To je, vjerujem, temelj privrednog prosperiteta i ostvarenja strateške vizije razvoja ovog grada.

Dok proslavljate ovogodišnji Dan opštine, pravite retrospektivu postignutih rezultata u minulom periodu i postavljate nove ciljeve koje želite ostvariti u interesu vašeg stanovništva, budite uvjereni da na Vladu uvijek možete računati“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

Izvor (naslovna fotografija):

Filip Filipović

Ostavite komentar

Komentari (0)