Krivokapić: Sve je jasno, a tek će biti u vremenu koje dolazi

Tendencije da se odgovornost zbog ''rezultata'' bezbjednosnih službi i veze pojedinaca iz tog sektora pripišu isključivo 42. Vladi, jeftin je pokušaj skretanja pažnje sa suštine priče, naveo je Zdravko Krivokapić.
Krivokapić: Sve je jasno, a tek će biti u vremenu koje dolazi

Zdravko krivokapić

“Naime, kada sam u septembru prošle godine, pokrenuo pitanje rada direktora policije Zorana Brđanina i ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, tadašnji potpredsjednik i koordinator bezbjednosnih službi Dritan Abazović je takvu inicijativu definisao “crvenom linijom”, koja bi mogla srušiti tadašnju, a već danas ispostavlja se bivšu Vladu.

Koliko je danas jasna veza kriminalnih klanova i bezbjednosnog sektora, toliko je jasna i odgovornost koordinatora bezbjednosti i tadašnjeg potpredsjednika Vlade, koji sa svojim timom nije preduzeo ništa povodom dopisa EUROPOLA dostavljenih u julu prošle godine.

Danas je jasnije zašto niko osim špeditera nije odgovarao za tovar kokaina koji je pao u januaru i zašto smo imali propuste prilikom nestanka ogromne količine cigareta iz Slobodne zone Luke Bar.

Podsjećam, to je bio momenat i kada se formalno krenulo u projekat rušenja prve demokratske Vlade, a sve pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije, te ubrzavanja evropskih integracija”, naveo je Krivokapić i zaključio:

“Danas je dosta toga jasnije i izborom novog kontroverznog šefa Agencije za nacionalnu bezbjednost, a tek će sve biti jasnije u vremenu koje dolazi.”

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Luka Bar: Postignut dogovor sa Upravom carina da se skladište obilazi svakih sat vremena

RAT IZ MINUTA U MINUT: Rusi osvojili Herson?!; Sjutra pregovori, tema prekid vatre

Vlada donijela novu Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u luci Bar

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

NOVA OVLAŠĆENJA: Europol će lakše pomagati u istragama o organizovanom kriminalu

Đukanović o Temeljnom ugovoru: DPS je već saopštio negativan stav prema ovoj verziji, Vlada da donese odluku u državnom interesu

VOJINOVIĆ: Očekujem da ministar prosvjete bude protiv potpisivanja ovakvog Temeljnog ugovora sa SPC

ŠPIJUNSKO-POLITIČKI TRILER: Za koga stvarno radi Stevan Simijanović