test

Mijović: Organizovaće samit Otvorenog Balkana u Crnoj Gori jedino ako angažuju flotu helikoptera da dostave zvanice

Standard

28/02/2023

22:03

Povodom najave Dritana Abazovića da u junu 2023. godine planira da organizuje neformalni Samit Otvorenog Balkana u Crnoj Gori, GP Nova ljevica mu poručuje da ga može organizovati jedino ako angažuje flotu helikoptera da dostave zvanice na najavljeni dogadjaj.

“Kao što je gospodin Abazović već upoznat, Crnogorke i Crnogorci ne žele i neće dozvoliti da Crna Gora uđe u Otvoreni Balkan i poručujemo mu da će umjesto Otvorenog Balkana, dok god to bude trebalo, dobiti otvoreni “rat” svim zakonom dozvoljenim građanskim i političkim sredstvima, odnosno da spriječimo da se organizuje taj skup. I neka ni malo ne sumnja da će u tom naumu biti spriječen, bilo on, ili bilo ko drugi ko to pokuša.

Jedino kako to mogu uspjeti je da izvrše desant i dostavu zvanica helikopterom, kao što su to uradili sa Joanikijem. Ali neka on ili bilo ko drugi ko to pokuša bude spreman da snosi posledice za takvo nešto. Crnogorke, Crnogorci i vrijeme i mi ćemo vam sudit. Trajaće politički i duhovno koliko jedan, toliko i drugi.
Živjela i neka nam je vječna Crne Gora!”, navodi Saša Mijović, predsjednik GP Nova ljevica.

Ostavite komentar

Komentari (0)