Milačić neće na sastanak na kojem učestvuje Đukanović

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić neće prisustvovati sjutrašnjem sastanku u formatu predsjednika partija koje participiraju u Skupštini Crne Gore, zbog, kako je naveo, učešća predsjednika države Mila Đukanovića.
Milačić neće na sastanak na kojem učestvuje Đukanović

Marko Milačić

Na sastanak je zvanično pozvala predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

“Prava Crna Gora je spremna da se eventualno priključi nekom od narednih sastanaka gospođo Đurović, kada se provjeri funkcionalnost predviđenog formata razgovora na nivou lidera partija, svakako uz sporenje učešća Mila Đukanovića na tom nivou odlučivanja”, saopštio je Milačić.

Prava Crna Gora, kako je naveo, ukazuje da bi bilo mnogo cjelishodnije da je Đurović prethodno obavila krug razgovora „oči u oči“, pa tek onda razmotrila format kolektivnog sastanka, “obzirom da on trenutno uključuje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, koji je formirao sistem korupcije i nezakonitog uticaja na pravosuđe, ne manje od Vesne Medenice”.

“Učešće Mila Đukanovića u nekom obliku dogovora o reformama u pravosuđu, donijeće Crnoj Gori istu institucionalnu krizu, koju je dobila razotkrivanjem korupcije Vesne Medenice i njenih saradnika”, smatra Milačić.

Takav poziv, kako je ocijenio, ne bi predstavljao iskorak u dijalogu, “nego političku sačekušu za one koji su ostali lojalni pobjedi 30. avgusta, a Prava Crna Gora je od prvoga dana na braniku te pobjede”.

“Strpljivo čekajući otvoreno definisanje svih političkih pozicija, vidimo se naredni put”, dodao je Milačić u odgovoru predsjednici Skupštine.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

3 komentara


Ratko Marković

Pitam se kako će se održati sastanak ako na njemu ne bude ovaj klovn od Milačića?

Odgovori
Pomoracnkcg

Zna da je bazdigovno i da će mu predsjednik reći da izađe jer će usmrđeti čitavu prostoriju

Odgovori
Borko

Šteta velika.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Đurović: Mi nismo mala Ukrajina, niti želimo postati u bilo kom kontekstu bezbjednosno rizično područje

Smijenjen Aleksa Bečić

Reakcije partija na odluku SNP-a, jedni pozdravljaju drugi negoduju

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đeljošaj: Sudija Bečić mi već presudila, histerisala je kada je čula albanski u sudnici

Oštra poruka britanskog i njemačkog izaslanika vlastima: Odluke koje ste donijeli u Skupštini štete Crnoj Gori i njenim građanima, izbore održati što prije

Konjević: Navodi u tekstu Mportala promašeni “pucanj u prazno”, Janko Laković ima moju punu podršku

Voz usmrtio pješaka u Zagoriču