test

Milatović: Novac progutale afere, Podgorica nije iskoristila svoje razvojne šanse

Standard

11/10/2022

22:00

''Da nismo imali afere Ramadu, Bazar, Kovertu, Limenku, Petlju, Abu Dabi, Plantaže, KAP, most Luča, Telekom, Dajbabski toranj i niz drugih, zamislite koliko smo mogli autobusa dakupimo. Zamislite koliko je novca otišlo u privatne džepove. To je ključno pitanje. Podsjećam vas da su prethodna dva gradonačelnika Podgorice procesuirana, to je sramota i za grad i za državu'', izjavio je nosilac liste Pokret Evropa sad Jakov Milatović.



Kako je naveo, Podgorica u prethodnim decenijama nije iskoristila svoje razvojne šanse. To je grad koji se suočava sa mnogim problemama i koji, u kontekstu servisiranja potreba građana, i dalje ne fukcioniše onako kako zaslužuje.

“DPS kroz propagandu prisvaja zasluge za razboj koji je prirodan proces, , ali je svima jasno da se to odvija veoma sporo imajući u vidu da je budžet grada sa kojim se tokom godina raspolagalo prilično velik. Ujedno, njihovu propagandu kako Podgorica izlgeda kao Pariz, plaćaju građani Podgorice, a ista služi uglavnom za promociju aktivnosti DPS-“, izjavio je Jakov Milatović, kandidat za gradonačelnika Podgorice.

On je dodao da neustavna gradska uprava, neustavni gradonačelnik i potpredsjednik DPS-a, u veoma upitnim pravnim okolnostima, umjesto da rade svoj posao, konstantno traže izgovore kojima će se opravdati kod građana.

“Tako je kupovina nekoliko autobusa kako bi se unaprijedio gradski saobraćaj je normalna stvar koju je odavno trebalo uraditi, a ne kapitalna investicija decenije kako se to predstavlja u javnosti”, zaključio je Milatović.

Izvor (naslovna fotografija):

Jakov Milatović

Ostavite komentar

Komentari (0)