Mitrović: Spajić i Milatović najprizemnijim populizmom vrijeđaju građane

Dvojac Spajić - Milatović, koji je svojim ministrovanjem otjerao brojne investitore, tajno i netransparentno nas zadužio, za čije vrijeme, a usljed posljedica njegovog rada i danas, inflacija prijeti da ugrozi rekorde iz devedesetih, demonstrirali su novo sopstveno iskazivanje najprizemnijeg populizma, naveo je u saopštenju Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.
Mitrović: Spajić i Milatović najprizemnijim populizmom vrijeđaju građane

“Tako su u predstavljanju programskih ciljeva usljed udara populizma u mozak, najavili čak i to da za sljedeću 2023. godinu žele da stopa nezaposlenosti iznosi nepojmljivih nula odsto?!

Da sve ovo ne dolazi od dva pretendenta na visoke odgovorne državničke funkcije bilo bi smiješno, ovako, nakon ekonomskog posrnuća koje je Crna Gora doživjela za vrijeme 42. vlade, čiji su oni bili stub, ovo je još jedan potencijalni rizik i tempirana bomba po budućnost svih nas”, naveo je on u saopštenju.

Dva, kako dodaje, promašena Krivokapićeva eksperta sada na “bijelom hljebu” ali i dalje na državnom budžetu, očigledno u manjku potražnje za njihovom ekspertskom pameću i usljed bezidejnosti čime bi se mogli baviti kako bi zaradili za ličnu egzistenciju, građanima ponovo žele prodati svoje navodno “ekspertovanje” kroz novoformirani pokret “Evropa sad”.

“Sva raskošna stručnost Spajića i Milatovića, o koju se baš ne otimaju po svijetu, kako nam je to predstavljano, građane naše države umalo je koštala perspektive i dalje ekonomske održivosti i opstanaka naše države, pa će na osnovu toga srazmjerno proporciji od tih istih građana dobiti adekvatan odgovor kada se ponovo bude izašlo na birališta”, zaključio je u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada donijela novu Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u luci Bar

UŽIVO: Završena druga runda pregovora, dogovor o humanitarnim koridorima

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

Kurti: Vučić više ne spominje podjelu već traži bosnizaciju Kosova

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

FATALNA BRKATA PRINCEZA: Priča se da se čak 13 momaka ubilo zbog nje! (FOTO, VIDEO)

Herceg Novi: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

Krivični zakonik ne poznaje nedozvoljenu trgovinu oružjem