Na Koniku su „Svi za naš GRAD“: Postoji jedan grad koji čuva ideju multietničke, građanske, evropske, normalne Crne Gore danas, taj grad se zove Podgorica

Pokret ''Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković'' večeras je održao spektakularnu konvenciju na Koniku, kojoj je prisustvovalo više stotina građana, saopšteno je iz tog Pokreta.
Na Koniku su „Svi za naš GRAD“: Postoji jedan grad koji čuva ideju multietničke, građanske, evropske, normalne Crne Gore danas, taj grad se zove Podgorica

Foto: Svi za naš grad

„Postoji jedan grad koji čuva ideju multietničke, građanske, evropske, normalne Crne Gore danas, taj grad se zove Podgorica, a postoji jedno mjesto koje predstavlja temelj te naše zajedničke kuće koju volimo, a to mjesto je Konik“, istakao je Vuković izražavajući zahvalnost sugrađanima iz ovog dijela grada zbog svega što su uradili do sada za Podgoricu i Crnu Goru.

Foto: Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“
Foto: Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“

Podsjećajući da su protekle četiri godine rada u gradskoj upravi bile teške i izazovne, Vuković je naglasio da se, zajedno sa svojim timom, trudio da učini dobro za grad i svakog njegovog stanovnika, a da je posebnu obevezu imao prema stanovnicima Konika.

„Ponosan sam na projekte koje smo zajedno realizovali – rekonstruisana je Ulica Husinjskih rudara, Georgija Dimitrova, VIII crnogorske udarne brigade, Mojkovačka, a za koji dan braće Ribar, izgradili smo veliki park na Koniku, 6,5 km nove mreže fekalne kanalizacije, vodovod za naselje Kuće Perića, nova igrališta u Ulici Branka Radičevića i Koste Racina, a kada pobijedimo, 23. oktobra, radićemo još predanije i vrjednije, jer tek smo počeli. Želimo da izgradimo novi park u Ulici Španskih boraca, nastavak Ulice Husinjskih rudara, nastavak Bulevara Pera Ćetkovića, rekonstruišemo objekat mjesne zajednice, izgradimo još poligona, igrališta, želimo evropski kvalitet života na Koniku. Želimo to za ljude svih generacija, vjera i nacija i na taj način ćemo dati najbolji doprinos multietničkom skladu i harmoniji kojojm se ponosi ne samo Podgorica, nego i Crna Gora, a koju imamo na Koniku. To će biti najbolji zalog da sačuvamo taj sklad“, istakao je Vuković.

Foto: Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“
Foto: Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“

Vuković je kazao da je gradska uprava bila posvećena ispunjenu svih očekivanja građana širom Podgorice, i naglasio da, uprkos poteškoćama sa kojima se suočavao on i njegov tim, nijesu dozvolili da se zaustavi razvoj našeg grada.

Podsjetio je i na odnos Vlade Crne Gore prema Glavnom gradu u posljednje dvije godine, s posebnim osvrtom na Bulevar Veljka Vlahovića koji najbolje oslikava taj nedobronamjerni odnos.

„Do pola završeni Bulevar Veljka Vlahovića, to je slika te Vlade. Ali smo rekli – nećete zaustaviti Podgoricu, kad vi ne budete radili, mi ćemo raditi vaš posao“, istakao je on podsjetivši da se upravo Glavni grad angažovao da bi se završila izgradnja Zmaj Jovinog bulevara.

„Ne želimo haos u Podgorici, ne želimo nestabilnost, mržnju, razlike. Želimo da čuvamo naš mir, harmoniju sklad, nadu u bolje sjutra, evropsku ideju i bolji život za sve ljude. Zato, 23. oktobra svi za broj 8, Svi za naš GRAD“, zaključio je Vuković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vuković: Pobijedićemo u Podgorici 23. oktobra da niko ne bi izgubio

Vuković: Sačuvali smo ideju progresa, ideju da Podgorica može bolje i ja garantujem da je to moguće

Vuković: Znam da Podgorica može postati najljepše mjesto za život

Vuković: Očekujem ubjedljivu pobjedu u Podgorici

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Zeković: Policijski službenik Miljan Vuković pjeva četničke pjesme, očigledno kršenje kodeksa (VIDEO)

Pribilović: MUP i DIK da se oglase o očiglednom “demografskom inženjeringu” u ovom izbornom procesu

Iz Morače izvučeno tijelo maloljetne osobe

Rakčević: Vanredni izbori jedini izlaz iz krize, budućnost Crne Gore u EU, a ne u Otvorenom Balkanu