test

Nikolić: Abazović se uplašio da će ga ruka pravde ipak stići

Standard

17/03/2023

16:15

Portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić, kazao je da se premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, koga u SKY komunikaciji pripadnici kriminalnog škaljarskog klana nazivaju 'brat Abaz', ozbiljno uznemirio nakon saznanja da je njegovim igrama došao kraj, te da će završiti tačno tamo i gdje pripada – 'na udaljenoj margini crnogorske političke scene'.



“Ne plaši njega samo što neće više moći da se šepuri sa bicikla u Njujorku, ili broda u Amsterdamu, da mlatara rukama i emituje neki nepostojeći značaj, Abazovića je najveći strah uhvatio od pravde”, ocijenio je Nikolić.

On je poručio da će na kraju svog mandata, Abazović moći “relaksirano” da objasni kakava je njegova uloga u švercu cigareta.

“Sada, na kraju svog (piro)tehničkog mandata, relaksirano će morati da objasni kakva je njegova uloga u švercu cigareta, krivičnog djela zbog koga u zatvoru sjedi njegov najbliži partijski drug i direktor Carine”, naveo je Nikolić.

Takođe, kako je dodao, Abazovića je uhvatio strah da će, “čuvena ruka pravde, doći po njega”.

“Jer kad ostane bez poluga moći, podrške kriminalnih klanova i zloupotrebe institucija – od njega će ostati samo marginalan političar koji ni cenzus sa pozicije predsjednika Vlade nije dosegnuo. I on mu je bio visoko”, zaključio je Nikolić.

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Nikolić

Ostavite komentar

Komentari (0)