Nikolić: Škaljarska URA da probleme organizovanog kriminala adresira svojoj “braći” iz klana

Današnje saopštenje škaljarske URE, u kojem se nastavlja sa brutalnom demonstracijom zloupotrebe ustavnog principa podjele vlasti i ponovo se neskriveno predstavljaju kao tužioci koji hapse političke neistomišljenike, logična je posljedica okolnosti da je riječ o partiji koja svoje funkcije koristi kako bi vraćala očigledne dugove prema svojoj ,,braći” iz istoimene grupe, kazao je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore
Nikolić: Škaljarska URA da probleme organizovanog kriminala adresira svojoj “braći” iz klana

Miloš Nikolić

“Zaista djeluje tragikomično kada u svom najnovijem izlivu frustracije, izazvane gubitkom vlasti ali i zdravog razuma, nekada “zelena” a danas “kriptovana” partija drugom inputira korupciju i organizovani kriminal”, navodi Nikolić.

“Dok jedni funkcioneri ove partije zloupotrebljavaju vojni helikopter za privatne svrhe, drugi uživaju u društvu ljepotica bliskih pojedinim kriminalnim klanovima, treći su zauzeti polaganjem računa OKG Budvanska, a za lidera Dritana Abazovića i dalje ne možemo pouzdano utvrdili da li je„Šok“ ili „Brat“, ova kriminalna družina svoje kriminalne sklonosti projektuje Demokratskoj partiji socijalista”, ističe on.

Poručuje URA-i da im ne zamjera.

“Razumijemo da je brat Abaz preuzeo obaveze koje ne može da ispuni, te da besmislena saopštenja morate da pišete kako bi se on pravdao svojim nalogodavcima. Ne predlažemo ni da zadržite minimum dostojanstva – za to je svakako kasno, ali vam sugerišemo da makar budete elementarno pismeni i smisleni. Jer nam je iz ovakvih škrabotina zaista teško da zaključimo šta je pisac u svom bunilu naumio da kaže”, zaključuje Nikolić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

2 komentara


DOCLEA

NIKOLIĆU,PUŠTI PRIČU!KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ABAZOVIĆA ZA VELEIZDAJU CRNE GORE.DOSTA NAM JE VAŠIH POLITIČKIH NADGORNJAVANJA A DRŽAVA PROPADA. DA JE VJEČNA CRNA GORA !

Odgovori
Sinisa

Znate li vi u DPS sta ta bagra cini po dubini i sirini u koaliciji sa procetnickim df-ovcima vec 2 godine. Prognali su svakoga koga su targetirali ds je glasac dps ili sdp i drugih partija koje se ne podudaraju sa njihovim ideologijama. A dps ih je zaposljavao i udomljavao. Zlo kad olos proglasava ljude za kriminalcima, zakone ne postuju, morala nemaju. Psihopate i narkomani vladaju drzavom, a mafika upravlja kadrovima.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Nikolić: Agresija Rusije na Ukrajinu je vododjelnica, vrijeme je da se političke snage u Crnoj Gori jasno odrede

Nikolić: Ukoliko se manjinska vlada ne formira narednih dana, završiti priču o njoj i krenuti u pripremu izbora

Nikolić: Vjerujem da će Vlada pasti, izbori najpoštenije rješenje

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Abazović: Bilo bi dobro da postoji jedan zajednički kandidat za predsjedničke izbore, kandidovanje Mandića uvećava šanse Đukanoviću

Saobraćajna nesreća na Bogetićima, poginula jedna osoba

Stiže Coca-Cola telefon

Zeković o spomeniku Amfilohiju: Ni Milicu Zavetnicu nijeste pitali