test

Niković: Borba protiv organizovanog kriminala je jedan od ciljeva naše koalicije

Standard

03/06/2023

13:08

Organizovani kriminal je jedna od najnegativnijih pojava koja predstavlja veliku političku i ekonomsku prijetnju Crnoj Gori. Posebno plaši činjenica da u Crnoj Gori, uprkos itekako dobrim pravnim propisima, ovaj sve izraženiji problem bilježi sve veći rast, kao i da je veliki broj mladih ljudi involviran u ove nezakonite aktivnosti, saopštio je Redžep Niković, poslanički kandidat ''Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru''.



“Međutim, uprkos svemu tome, oni na kojima stoji odgovornost i nadležnost za spjrečavanje organizovanog kriminala i korupcije, a to su policija, tužilaštvo i sudovi, nažalost, godinama unazad ne djeluju adekvatno, a ni koordinirano”, didao je on.

Negativne pojave, kaže, zahtijevaju sinergetsku akciju policije , sudstva i tužilaštva, ali i cijele društvene zajednice.

“Da bi se postigli ozbiljni rezultati institucije sistema prije svega moraju biti očišćeni od partijskih, korumpiranih kadrova i zamijenjeni ljudima koj imaju integritet i znanje. Mi znamo i možemo da prekinemo spregu organizivanog kriminala i države, zato u nedjelju glasajte za broj 9. Da . Mi mozemo, za građansku Crnu Goru”, zaključio je Niković.

Izvor (naslovna fotografija):

Redžep Niković

Ostavite komentar

Komentari (0)