test

NOVI DIREKTORI DO SREDINE JULA: STANDARD SAZNAJE ko će preuzeti EPCG, Poštu, Luku Bar, Monteput…

S Rastoder

17/06/2022

11:57

Prema informacijama portala Standard uskoro se očekuju promjene na rukovodećim mjestima u državnim preduzećima, organima i upravama.

Naime, partije koje trenutno participiraju u vlasti preuzeće upravljanje Elektroprivredom Crne Gore, a smjene se do sredine jula očekuju i u Luci Bar, Pošti Crne Gore, Zavodu za zapošljavanje, Monteputu, Rudniku uglja, Plantažama, CEDIS-u, Regionalnom vodovodu, Budvanskoj rivijeri, Upravi javnih radova…

Standard saznaje kako su podijeljena neka od mjesta ”po dubini”.

Demokratska partija socijalista (DPS) preuzeće Elektroprivredu Crne Gore i Poštu Crne Gore, čiji su trenutni direktori iz Demokrata.

Građanski pokret URA (GP URA) pokrivaće rukovodeća mjesta u Rudniku uglja Pljevlja i Hotelskoj grupi Budvanska rivijera, kojima je do sada upravljao DF.

Socijalistička narodna partija (SNP) dobila je Plantaže i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), čiji su rukovodioci bili funkcioneri DF-a i Demokrata.

Bošnjačka stranka (BS) ponovo će preuzeti preduzeće Monteput, kojim trenutno rukovodi kadar Prave Crne Gore Marka Milačića, ali i Zavod za zapošljavanje kojim su upravljale Demokrate.

Socijaldemokratska partija (SDP) u ovoj raspodjeli dobila je na upravljanje Luku Bar AD i Regionalni vodovod gdje je trenutno na čelu funkcioner Demokrata.

Albanska alternativa Nika Đeljošaja preuzeće Upravu javnih radova, odakle će smijeniti funkcionera Demokrata Bora Lučića.

Ostavite komentar

Komentari (0)