Novović: Plaćeničko, propagandno glasilo širi lažni mit o ugroženosti Srba

Teze o progonu Srba u Crnoj Gori istinite su taman kao i sve ostalo što je propagandno glasilo In4s objavljivalo od osnivanja do danas. Jer, otkud onda toliko ''ugroženih'' Srba koji danas obavljaju funkcije u vlasti, a na koje su došli sa poslova u javnoj upravi, zdravstvu, visokom obrazovanju, iz privatnog sektora koji je imao podršku države, i to sve u doba tog ''nezapamćenog progona'', upitao je danas član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Radule Novović.
Novović: Plaćeničko, propagandno glasilo širi lažni mit o ugroženosti Srba

On je pitao koliko je u doba “progona” iz državnog budžeta svake godine izdvajano za rad Srpskog nacionalnog savjeta u Crnoj Gori.

“Zato, jasno je da je i “kampanja” za popis – koju, u ime Beograda, sprovodi plaćeničko propagandističko glasilo – od samog starta zasnovana na lažima i manipulacijama”, naveo je Novović.

Kako je dodao, čuveni mit o ugroženosti Srba uvijek i svuda ovog puta potpuno je smiješan, baš kao i pokušaji afirmatora “srpskog sveta” da utiču na slobodu opredjeljenja građana Crne Gore.

“Svakako, drago nam je što možemo konstatovati da se Beograd odlučio umiješati u popis posredstvom portala In4s”, zaključio je član Izvršnog odbora DPS.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Potresne riječi Miloša Martinovića kojima se oprostio od svoje porodice: Moji anđeli, dolazim brzo kod vas, čekajte me i volim vas

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA NA CETINJU: Očevici tražili oružje od policije da pucaju na ubicu koji je umislio da mu komšije bacaju mađije

Raonić o propustu u Dnevniku: Sramna greška, pokrenut je postupak

Kaluđerović dao izjavu u Tužilaštvu: Danas izjavio saučešće porodicama žrtava Vuka Borilovića