test

Omladina Socijaldemokrata Bar izabrala novo rukovodstvo, Drago Drobnjak predsjednik

Standard

31/10/2021

14:11

Omladina Socijaldemokrata Bar izabrala je novo rukovodstvo. Za predsjednika je, jednoglasnom podrškom, ponovo izabran aktuelni potpredsjednik OSD Crne Gore, Drago Drobnjak, za potpredsjednike Kenan Karastanović i Luka Pavlović, dok će funkciju sekretara odbora obavljati Ajna Dupljak.

Predsjednik OSD Crne Gore, Nikola Zirojević, istakao je da je ovo prva zvanična posjeta nekom odboru Omladine nakon Kongresa održanog 31. jula.

“Posebno mi je zadovoljstvo što je to barski odbor, jer je ovaj odbor uvijek bio okosnica omladinske organizacije. Za vama su ozbiljni rezultati, veliki broj sprovedenih aktivnosti i ozbiljan terenski rad. Ne sumnjam da će tako biti i u periodu koji je pred nama, u vremenu kada svi moramo dati još više nego što smo to do sad radili, da vratimo Crnu Goru na onaj put kojim smo je vodili 14 godina od sticanja nezavisnosti. Uvjeren sam i u to da ćete, u periodu koji je pred nama, a u susret lokalnim izborima u vašem gradu, dati puni doprinos u odbrani Bara od onih retrogradnih snaga koje su, nažalost, prošle godine uspostavile vlast na državnom nivou”, rekao je Zirojević.

V.d. sekretara OO SD Bar, Branislav Nenezić, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da barski odbor, ali i SD u cjelini, imaju omladinsku organizaciju za ponos.

“U svemu što budete radili, kao i do sad, imaćete punu podršku partije i opštinskog odbora u Baru. Mi smo ovdje veoma svjesni značaja organizacije mladih i doprinosa koji ste, svih ovih godina, davali partiji. Siguran sam da će tako biti i ovog puta, uvjeren da će naš rezultat na lokalnim izborima u Baru biti respektabilan i da ćemo biti nezaobilazan faktor prilikom kreiranja nove lokalne vlasti u Baru. Ali ono u što sam najsigurniji je to da će Omladina u ovoj partiji, u našem odboru, uvijek i na svim mjestima imati svoje predstavnike i ljude koji su spremni da daju svoj maksimum za bolji položaj mladih ljudi u društvu”, rekao je Nenezić.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Bar, Drago Drobnjak, zahvalio je prisutnima na ukazanom povjerenju i podršci, ističući da to za njega predstavlja dodatnu obavezu da u predstojećem periodu još intenzivnije radi na očuvanju građanske Crne Gore i postizanju što bolje rezultata Socijaldemokrata u Baru.

“Posebno me raduje to što danas, na ovoj konvenciji, imam priliku da upoznam i neke nove ljude, koji su prepoznali politiku Socijaldemokrata i odlučili da nam se pridruže. Daću sve od sebe da opravdam sva vaša očekivanja jer vjerujem da je, kada sve saberemo i oduzmemo, najvažnije to da se možemo pogledati u oči i biti ono što smo uvijek bili – iskreni drugovi i prijatelji. Dok god je tako, ja sam siguran, ova partija i ova organizacija mladih imaju svijetlu budućnost”, rekao je Drobnjak.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednik OO SD Bar Nedjeljko Lale Čović, šef kluba odbornika SD Bar Stefan Šušter, kao i predsjednica Foruma žena SD Bar Jelena Vučeraković.

Ostavite komentar

Komentari (0)