Opšti haos na sjednici Vlade: Svađao se svako sa svakim, umalo došlo i do fizičkog obračuna

Nakon što je prekinuta sjednica Vlade, na kojoj je trebalo da se usvoji odluka o proširenju sankcija Rusiji, došlo je prvo do svađe između pojedinih ministara koja je umalo završila fizičkim obračunom.
Opšti haos na sjednici Vlade: Svađao se svako sa svakim, umalo došlo i do fizičkog obračuna

Foto: Vlada Crne Gore

Kako nezvanično saznajemo pred sam početak sjednice došlo je do prepirke između ministra Spajića i premijera Krivokapića, što je preraslo u raspravu između ministra Milatovića i ministarke Bratić,a sve je kulminiralo svađom, a zamalo i tučom između ministra Radulovića i ministra Milatovića.

Posljednja dvojica su svađu “začinila” uvredama da bi sukob eskalirao do tih granica da je umalo došlo do tuče, što je ipak spriječeno reakcijom ostalih članova Vlade.

“Počni da treniraš boks, jer ćemo se sresti”, navodno je Radulović rekao Milatoviću.

Razgovor Radulovića sa ministrom finansija i socijalnih staranja Milojkom Spajićem nijesu smirili strasti, jer je Radulović čim je im je prišao Milatović, navodno, krenuo sa novim uvredama.

I ministarka Bratić je na današnjoj sjednici imala svojih “5 minuta”. Ona je navodno ušla u verbalni obračun sa svojim kolegama Spajićem i Milatovićem.

Današnja sjednica je svoje veliko finale dobila već u medijima poznatim sukobom između ministra Radulovića i premijera Krivokapića, nakon čega je Krivokapić saopštio da je sjednici kraj i povukao se u svoj kabinet.

Povodom današanjih dešavanja iz Vlade su saopštili da ”Razlog prekida sjednice nije samo u proceduralnom dijelu, već i u iskazanom nepoštovanju i nepristojnom ponašanju ministra Radulovića prema premijeru Zdravku Krivokapiću”.

Ministar Radulović je u svojoj izjavi pojasnio koji su razlozi prekida sjednice i njegovog verbalnog obračuna sa premijerom.

On je u izjavi za Portal RTCG rekao da su zaključci, koje je na sjednici Vlade predložio premijer Zdravko Krivokapić, a koji se odnose na sankcije Rusiji, u suprotnosti sa Ustavom, zakonima i ranijoj praksi izvršne vlasti.

“Ja sam rekao da ću ja vrlo rado da napustim sjednicu, onog trena kada se usvoje zaključci kako treba po zakonu. On je rekao ‘te druge zaključke nećete gledati osim ovih’. On (Krivokapić) je kazao da me neće izbaciti sa sjednice, već da će on da napusti sjednicu, dodao je da je sjednici Vlade kraj i potom je napustio sjednicu”, naveo je Radulović.  

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


BMX

Pogledajte i pocujte dobro SAD, EU, NATO i vaskoliki zapadni svijete koga ste nam doveli da se igra i sprda sa ovom drzavom za racun popova Crkve Srbije, Kremlja, Vucica, Vulins i Dodika !
Doveli ste sad u opasnost mir i bezbjednost Zapadnog Balkana sa ovim klovnovima koji jos uvjek drze u rukama bezbjedonosni sektor, vojsku, policiju, ANB, koji su, kako se sad pokazuje – otvoreni rusofili i bar 70 % njih na celuj sa nesretnim premijerejom – crkvenjakom, radikalno antizapadno i anti NATO orijentisani.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Zdravka Krivokapića

KONJEVIĆ: Treba li da prepričavam da ste donosili cvijeće našoj bivšoj predsjednici, ne može premijer da bude šarlatan – KRIVOKAPIĆ: Nije čudo što završavamo po bolnicama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(UŽIVO) Sjednica Vlade, Abazović: Danas ili sjutra obaviću konsultacije sa Đukanovićem oko Temeljnog ugovora

Prekić: SPC nam je jutros pokazala kako će u praksi izgledati sprovođenje “temeljnog ugovora”

Sutomore: Trojica policajca ranjena u ugostiteljskom objektu, za počiniocem se traga

Mrvaljević: Laž da sam rođak Đukanovića, Kovačević jasno pripremao atmosferu linča