test

Ovo su kandidati SDP-a za odbornike na listi Svi za naš grad

Standard

18/09/2022

16:18

Socijaldemokratska partija je odlukom da bude dio Pokreta ''Svi za naš Grad'' podržala ideju okupljanja svih građanskih i proevropskih političkih subjekata, uglednih i svjetski prepoznatljivih pojedinaca, koji zajedno čine jedan široki i nadpartijski savez za izbore u Glavnom gradu, koji će se održati 23. oktobra, saopšteno je iz SDP-a

Ideja ovakvog vrjednosnog okupljanja je najprimjereniji odgovor na aktuelni politički ambijent i iskaz je potrebe da se, bez partijskih ili kojih drugih kalkulacija, sačuva građanska i evropska Podgorica i nastavi njen dinamičan razvoj, smatraju u ovoj partiji. 

“Uvjereni smo da će ovakav građanski i nadpartijski pristup, koji je jasno idejno profilisan, pokazati političku i kadrovsku superiornost te da će svojom kulturnom, civilizovanom, pozitivnom i na konkretnim rezultatima zasnovanom kampanjom biti siguran i pouzdan izbor za građane Podgorice”, navode u saopštenju. 

Gradska uprava u prethodnom mandatu na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem pokazala je i znanje i volju da razvija i oplemenjuje Podgoricu, ostvarujući konkretne zavidne rezultate na mnogim poljima, smatraju u SDP-u. 

“Vjerujemo da ljudi od struke i integriteta treba da nastave da rade na daljem razvoju Podgorice i njenoj daljoj transformaciji u razvijen i moderan grad – Glavni grad građanske, evropske, moderne i ekonomski razvijene države Crne Gore.

U tom smislu Socijaldemokratska partija je predložila da njeni odbornički kandidati na zajedničkoj listi Pokreta budu: Budimir Mugoša, predsjednik Odbora Glavnog grada SDP-a, nekadašnji ministar poljoprivrede i aktuelni državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, dr Miloš Vukčević, advokat, profesor i bivši dekan Univerziteta Mediteran i član Predsjedništva SDP, prof. Biljana Ćulafić, dugogodišnji prosvjetni radnik i profesorica crnogorskog jezika, Ivan Vujović, dipl.pravnik i generalni sekretar SDP i Ivan Marković, dipl.menadžer u turizmu, savjetnik za kvalitet u stručnom obrazovanju – član Predsjedništva Odbora Glavnog grada SDP-a”, navode u saopštenju. 

Ostavite komentar

Komentari (1)

DOCLEA

19 Sep. at 09:43

KOME SMETA DA SE NA ODBORNIČKOJ LISTI “SVI ZA NAŠ GRAD” NAĐU PREDSTAVNICI “PARTIJE CRNOGORSKIH MUSLIMANA”. KO TO RADI U INTERESU SOPSTVENE ŠTETE ? OČIGLEDNO JE DA NEKO PODMEĆE ” KUKAVIČIJE JAJE” ŽELEĆI DA ISPROVOCIRA RUKOVODSTVO OVE PARTIJE DA DONESE ODLUKU I IZAĐE SAMOSTALNO NA IZBORE,RAČUNAJUĆI DA NEĆE ISPUNITI CENZUS I NA TAJ NAČIN SE ISKOMPROMITUJE PRED SVOJIM BIRAČIMA I CRNOGORSKOM J AVNOŠĆU. NEZAVISNO OD ČINJENICE DA “PARTIJA CRNOGORSKIH MUSLIMANA” IMA DOVOLJA BROJ BIRAČA CRNOGORSKI PATIOTE MORAJU DATI GLAS PODSRŠKE “PARTIJI CRNOGORSKIH MUSLIMANA”. NE SMIJEMO DOZVOLITI SITUACIJU KAO SA HGI-m NA PREDHODNIM DRŽAVNIM IZBORIMA . ZBOG NAVEDENOG ” U PAMET SE CRNOGORCI” I SVI NA JEDNU LISTU . DA JE VJEČNA CRNA GORA.