test

Počeo sa radom Call centar Pokreta „Svi za naš GRAD“ – dr Ivan Vuković: Obavljeno preko 5.000 poziva

Standard

17/09/2022

11:39

Nakon što je za samo nekoliko dana prikupljeno preko 16.000 potpisa podrške, tim Pokreta ''Svi za naš GRAD''- dr Ivan Vuković nastavlja da bilježi sjajne rezultate, poručili su iz tog Pokreta.



Kako navode, sa radom je počeo i Call centar koji je za par dana obavio preko 5.000 poziva i informisao građane o detaljima nastupa ovog pokreta na predstojećim lokalnim izborima.

“Ogroman broj Podgoričanki i Podgoričana izrazio je zadovoljstvo onim što je u prethodne četiri godine urađeno za glavni grad, ali i entuzijazam zbog formiranja pokreta koji okuplja sve ljude koji istinske vole Podgoricu i koji će se boriti da sačuvaju njen građanski duh i evropski put razvoja”, navodi se u saopštenju.

Građani su, kako se dodaje, istakli da rezultati koji su postignuti tokom mandata aktuelnog gradonačelnika, Ivana Vukovića, koji je ujedno i nosilac liste Pokreta, “ulivaju povjerenje, pružaju sigurnost i nadu da će Podgorica, predvođena ovim ljudima, u narednom periodu zaista postati najljepše mjesto za život u ovom dijelu Evrope”.

Izvor (naslovna fotografija):

Pokret “Svi za naš grad”

Ostavite komentar

Komentari (0)