test

Završen sastanak parlamentarne većine: Dogovor nije postignut, DF traži novu Vladu

Standard

19/07/2021

17:35

U Skupštini Crne Gore završen je treći sastanak parlamentarne većine, na kojem, kako je kazao organizator današnjeg sastanka lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nije postignut dogovor za prevazilaženje političke krize.



Kako navode iz DF-a na današnjem sastanku predstavnika parlamentarne većine nije došlo do dogovora o razrešenju parlamentarne i krize u Vladi zbog, kako navode, isključivosti Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića.

“Demokratski Front ostaje pri nepromijenjenom stavu da je izbor nove vlade i novog premijera model za razrešenje aktuelne krize. Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić ostavši u ubjedljivoj manjini, grčevito braneći svoje fotelje i lične interese, i ne prihvatajući pravila demokratije i ponuđeni kompromis, preuzimaju odgovornost za sve što će se u budućnosti dalje dešavati”, saopšteno je iz DF.

Sastanku u Skupštini Crne Gore prisustvovali su predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović, lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević i drugi čovjek PzP Branko Radulović.

Takođe, za stolom su i predsjednik Socijalističke narodne partije SNP Vladimir Joković, lideri Demosa Miodrag Lekić i Prave Crne Gore Marko Milačić, te Miloš Konatar, Zoran Mikić i Zoran Miljanić iz URE i Maksim Vučinić iz Radničke partije.

Tu je i lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, koji organizuje sastanak, a koji je ranije rekao da smatra da će ovaj biti i odlučujući.

Izvor (naslovna fotografija):

Filip Filipović

Ostavite komentar

Komentari (1)

Eagles

19 Jul. at 16:21

Ovaj brak iz interesa priredjivace nam cirkus jos 3 godine! Treba to izdrzati! U medjuvremenu ce da se naplaste i svuda zaposle cetnicine i rukoljube! Pa sjedimo doma: dali smo magarcu limun da pojede i cekamo limunadu?!