test

Pokret Evropa sad: SNP zahvaljujući DPS-u ima šest ministara i predsjednika Skupštine

Standard

06/11/2022

18:48

Partija koja trenutno glasovima DPS-a pokriva čak šest ministarstava i predsjednika Skupštine, danas pokazuje zabrinjavajuće znake političke pogubljenosti, nesvjesni još uvijek šta su radili u koaliciji sa Đukanovićevom partijom, ocijenili su iz Pokreta Evropa sad aludirajući na Socijalističku narodnu partiju (SNP).



“Ipak, kada se povežu sa realnošću, nakon buđenja iz postizborne kome, spoznaće činjenicu da je upravo pojavom Evrope sad u Glavnom gradu, DPS sa svojom koalicijom ostao u debeloj manjini. Stoga, Evropa sad potpuno spremno čeka vanredne parlamente izbore, dok se ispodcenzusni SNP nada u blokadu institucija, koja bi im još malo produžila vijek trajanja i funkcionerske privilegije dobijene podrškom DPS-a”, naveli su u saopštenju.

Takođe, smatraju oni, javnost može zapaziti da je “agresivna i neutemeljena priča Aleksandra Damjanovića o stotinama miliona eura dugova naprasno nestala preko noći”.

“I ovaj “stručnjak” je na kraju prihvatio realno stanje o velikom doprinosom Evrope sad stabilizaciji javnih finansija, što su konstatovali Svjetska banka, Evropska komisija i MMF. Tako da najavljena povećanja nisu mogla nastati na temelju opustošenih finansija, što je građanima još jedna vjerodostojna potvrda koliko su SNP i Damjanović manipulisali javnost”, ističu iz Pokret Evropa sad.

Iz tog pokreta poručili su SNP-u da se “pozabave sobom i cenzusnim pragom od tri odsto”.

“I na kraju, umjesto što spinuju kako će Evropa sad da sarađuje sa DPS-om, dobronamjerno im preporučujemo da se pozabave sobom i cenzusnim pragom od tri odsto, jer su rasuti glasovi u Podgorici već pošli Đukanovićevoj partiji”, zaključuju u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Pokret Evropa sad

Ostavite komentar

Komentari (0)