test

Popadić: Vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države Delić obrukao i Mojkovac i Mojkovčane

Standard

10/01/2023

14:09

Predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić je vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države obrukao i Mojkovac i Mojkovčane, kazao je predsjednika Opštinskog odbora Socijaldemokrata Mojkovac, Milan Popadić.



“Kada sam ugledao snimak predsjednika Opštine Mojkovac, Veska Delića kako, u Skupštini susjedne Srbije podnosi izvještaj o tome šta je od dolaska na čelo opštine u Crnoj Gori uradio, te na šta je potrošio novac, mislio sam da sanjam”, rekao je on.

Popadić smatra da je “sramota kakva se našoj opštini nikad nije desila” to što je Delić “podnosio račune” o radu u Skupštini Srbije.

“Znao sam da Crnu Goru ne vole i ne osjećaju svojom, znao sam da im je tuđe bliže od svojega, ali da će ovoliko daleko otići u ponižavanju sebe, opštine i države i koje dolaze, ni slutio nijesam. Da predsjednik opštine Mojkovac koja je dala toliki doprinos borbi za slobodu Crne Gore ide na koljena ko zna kome, u tuđu državu, da podnosi račune, sramota je kakva se našoj opštini nikad nije desila. Zato bi, da ima imalo časti i morala, Vesko Delić morao da podnese ostavku na funkciju koju obavlja”, poručio je popadić.

Političke i sve ostale razlike na jednu stranu, ali ovo je druga priča.

“Vesko Delić je vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države obrukao i Mojkovac i Mojkovčane, te kao takav ni dana više ne smije obavljati funkciju prvog čovjeka naše opštine”, zaključio je Popadić.

Izvor (naslovna fotografija):

Milan Popadić

Ostavite komentar

Komentari (0)