test

Radovanić odgovorio Šaranoviću: Sav vaš plan i političko djelovanje je patološka netrpeljivost prema URI i Abazoviću

Standard

20/09/2022

09:56

I danas, nakon što je juče postignuta saglasnost oko mandatara, Demokrate pokazuju da je njihov jedini cilj da sabotiraju dogovor, te da je za njih svaki predlog URE - neprihvatljiv, poručuje Mileta Radovanić, generalni sekretar URA.

“URA ne ucjenjuje, već za razliku od vas, javno i bez dileme saopštava svoje stavove, i oko sastava Vlade i oko svih drugih pitanja. Vi za razliku od toga do danas ništa konkretno nijeste predložili, niti imate bilo kakav plan, osim da nanesete štetu URI i zaustavite Abazovića u borbi protiv mafije. Tako je bilo i kada ste srušili Vladu, vođeni ličnim a ne javnim interesom i animozitetom prema jednom čovjeku. I tu neozbiljnost vide građani.

Naravno da smatramo da vanjske poslove treba da vodi URA i sačuva spoljnopolitički kurs kao što smo to radili protekle dvije godine. Nijeste valjda mislili da smo spremni da dovodimo u pitanje spoljnopolitičku orijentaciju Crne Gore, dajući je u ruke onima koji nemaju stav niti o jednom važnom državnom pitanju.

Vaša netrpeljivost prema premijeru Abazoviću dovoljno govori o vama i problemu koji sami, nekako morate da riješite. Što prije ga riješite biće to na dobrobit svih građanki i građana Crne Gore”, naveo je Radovanić.

Ostavite komentar

Komentari (0)