Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet, poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.
Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Slaven Radunović

“Demokratski front je uložio ogromnu energiju i najbolje namjere u pronalaženje rešenja i stvaranje ambijenta za formiranje vlade od pobjednika izbora 30. avgusta 2020. godine. I kada je Demokratska partija socijalista rušila 42. vladu i kada je DPS rušio 43. vladu”, naveo je Radunović.

Kako je naveo na svom Fejsbuk profilu, umorni su od pregovaranja sa političarima koji, kako kaže, nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom.

 “Ali, kao najistrajniji borci protiv DPS-a i “vrijednosti” koje je uspostavio tokom svoje višedecenijske vladavine u Crnoj Gori, mi, naravno ostajemo otvoreni za svaki vid saradnje sa kolegama sa pobjedničkih lista na prošlim izborima, ali ovaj put uz jedan preduslov, makar što se tiče Nove srpske demokratije: Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet… Poznato zvuči, zar ne”, naveo je Radunović.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Rudnik Brskovo pod znakom pitanja, građani ga ne odobravaju

(VIDEO)U Biogradskoj gori zabilježena fascinantna borba jelena

Radončić: Težak poraz velikosrpskih diverzanata na Kosovu i poruka Dodiku

Mataševo: Dvije osobe sankcionisane jer su bez dozvola prevozili osam metara buk...