Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet, poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.
Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Slaven Radunović

“Demokratski front je uložio ogromnu energiju i najbolje namjere u pronalaženje rešenja i stvaranje ambijenta za formiranje vlade od pobjednika izbora 30. avgusta 2020. godine. I kada je Demokratska partija socijalista rušila 42. vladu i kada je DPS rušio 43. vladu”, naveo je Radunović.

Kako je naveo na svom Fejsbuk profilu, umorni su od pregovaranja sa političarima koji, kako kaže, nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom.

 “Ali, kao najistrajniji borci protiv DPS-a i “vrijednosti” koje je uspostavio tokom svoje višedecenijske vladavine u Crnoj Gori, mi, naravno ostajemo otvoreni za svaki vid saradnje sa kolegama sa pobjedničkih lista na prošlim izborima, ali ovaj put uz jedan preduslov, makar što se tiče Nove srpske demokratije: Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet… Poznato zvuči, zar ne”, naveo je Radunović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Smijenjen Aleksa Bečić

Pala Vlada Zdravka Krivokapića

Radunović: DF će glasati za povećanje minimalne zarade

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Tri začina koja poboljšavaju zdravlje i “čiste” pluća

Odličan trik za testiranje parfema u trgovini

Agencija za sprečavanje korupcije će se baviti i skupom garderobom prve dame

NA BULEVARU U PODGORICI: Korist od “žute trake” upitna, napravljena šteta 1.500 eura