Rakočević: Cirkus se nastavlja, URA od game changera postala dekor i dizač ruku

Posljednja tri dana je počelo da se dešava ono što crnogorska javnost sa nestrpljenjem očekuje već skoro mjesec dana, od čuvene objave pakta DF i Demokrata o rekostrukciji Vlade. Ono što je dojam je da se vesela družina koja obnaša vlast jako dobro zabavlja, saopštio je funkcioner Socijaldemokrata (SD) Marko Rakočević.
Rakočević: Cirkus se nastavlja, URA od game changera postala dekor i dizač ruku

Marko Rakočević

“Od ideja da Milan i Dritan izdaju ležaljke i prodaji sladolede i lubenice po plaži, Branko predlaže Meda za potpredjsednika izmedju ostalog za sudstvo i tužilaštvo, Miloš ( URA ) kaže samo ekspertska, ako je ekspert Dritan, a Miodrag ( Lekić ), on ne kaže ništa, važno je da čupne mrvice sa klovnovog ili pajacevog stola ispod cirkuske šatre kako reče. Srdjan Civis, opet smatra da 38 poslanika podržava rekonstrukciju ( opet manje od 41 ) , ali on je protiv novih izbora, naravno svjestan da će na sljedećim za njega vlast i cenzus biti nedostižni taman kao Mancester City za Radnički iz Surdulice, koji Milan pomenu prije neki dan… Goran bivši Miodragov drug, moli i preklinje da ne budu izbori, jer bi vjerovatno na sljedećim mogao samo da se kandiduje za predsjednika mjesne zajednice u Manastiru Morači”, navodi Rakočević.

U suštini, ističe funkcioner SD-a, šta god da bude, od ekspertske Vlade ne ostade ništa.

“Urini game changeri se svedoše na puke dizače ruku i štancere saopštenja u fingiranom ratu sa Demokratama pokušavajući da operu ono malo obraza što im je ostalo nakon 05. septembra, krijući se iz expertskog koncepta. A eksperti su jedino u zapošljavanju po dubini. A šta je sa Zdravkom, jedinim nevakcinisanim premijerom u Evropi koji vlada sa 14 od 81. poslanika i koga partneri nazivaju klovnom i pajacem?”, upitao je on.

Rakočević kaže da pretpostavlja da premijer “u tišini svog komfornog kabineta u trenucima kada ostane sam pjevuši stihove pokojnog Džeja”:

“Niko me neće
Ni na čiji ne smem prag…
Gde cu sad moja ruzo
Nigde nikom nisam drag”

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Rakočević: Evropska perspektiva je jedini put Crne Gore, sve drugo je posrtanje

Građani će platiti odštetu zbog nezakonitih smjena funkcionera

Rakočević: Crna Gora u opasnosti da postane crna rupa Evrope

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

EKSPERIMENT: Krivokapić na sastanku sa Ibrahimovićem o vladi i principu 8+8+2

Dabović kritikovana zbog provokativne slike u dječijoj sobi (FOTO)

(FOTO) Počeo protest FCJK na Cetinju: ”Izdajemo knjige a ne državu”

U Pljevljima danas izvlačili buldožer Rudnika: Kako je serviser, prema riječima Lekića, uspio da konstatuje da nema štete