Realizacija pravih stvari u mjesnoj zajednici Bar II – Polje

Nosilac pobjedničke liste ''Prava stvar, Zajedno Bar'' Dušan Raičević sa kandidatima za odbornike iz ove mjesne zajednice, dr Marijom Markoč i mr Milošem Lalevićem obišao je dio Polja gdje su razgovarali sa mještanima, saopšteno je sa liste Prava stvar, Zajedno Bar.
Realizacija pravih stvari u mjesnoj zajednici Bar II – Polje

Foto: Prava stvar, Zajedno Bar

“Tokom obilaska realizovanih investicija, kandidati za odbornike su prezentovali Izborni program koalicije, sa posebnim osvrtom na planirane investicije u ovoj mjesnoj zajednici u narednom mandatnom periodu. Barsko Polje ima velike kapacitete i potencijale za dalji razvoj, kako privrednih tako i poljoprivrednih djelatnosti”, ističe se u saopštenju.

Shodno tome, dodaju, nastavićemo sa ulaganjima u putnu infrastrukturu, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, javnu rasvjetu i sve druge segemnte, kako bismo stvorili sve uslove za dalju urbanizaciju i razvoj ovog dijela barske opštine.

“Ova mjesna zajednica će biti mjesto realizacije nekoliko važnih projekata za naš grad. Jedan od njih je izgradnja Centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Izgradićemo nova sportska igrališta, urediti javne zelene površine i opremiti ih mobilijarom za najmladje. Zahvaljujući otvorenoj podršci velikog broja mještana ove mjesne zajednice, uvjereni smo u još jednu apsolutnu pobjedu. Našu izbornu listu iz Polja čine pravi ljudi, koji će za svoje komšije, prijatelje i mještane, kao nosioci lokalne vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu činiti samo prave stvari”, zaključuje se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

Radović: IRF će sniziti kamate, imamo dovoljno novca

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kraj razuma

Obdukcioni nalaz pokazao: Od pet metaka u tijelu Borilovića, samo jedan policijski

Ukrajinska djeca nerijetko doživljavaju vršnjačko nasilje u školama u Crnoj Gori

Nikiću određeno zadržavanje do 72 sata, pred tužiteljkom priznao da je ubio Ševaljevića