Resor Bratić DPS-u: Komičnim saopštenjem pokušate da podignete moral, svojim već odavno politički posrnulim šefovima

MPNKS je napravilo prve i značajne korake u pravcu depolitizacije i demokratizacije našeg društva, poručili su iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta u reagovanju na navode Komisije za prosvjetu Demokratske partije socijalista (DPS).
Resor Bratić DPS-u: Komičnim saopštenjem pokušate da podignete moral, svojim već odavno politički posrnulim šefovima

Iz Komisije za prosvjetu DPS-a ranije su ocijenili da je resorna ministarka Vesna Bratić i “apostolska Vlada svojim antidržavnim i neznavenim djelovanjem zavili Crnu Goru u crno”.

“Povodom saopštenja tzv.Komisije za prosvjetu DPS-a, MPNKS ima potrebu da se obrati javnosti. Politički komesar je osoba zadužena za moral i pravilno političko usmjeravanje vojnika u jednici. Komisija i komesari DPS-a ovim komičnim saopštenjem pokušavaju, na fonu gore pomenute definicije, vjerovatno da podignu moral svojim već odavno politički posrnulim šefovima”, saopštili su iz resora Bratić.

Ovo saopštenje nije za glasačko tijelo, niti za građane Crne Gore, navode iz  tog resora, “ovo je beskrvna reakcija i pokušaj da se da na značaju partiji koja sigurno i neumitno odlazi sa političke pozornice Crne Gore”.

“Treba li vas podsjećati na poslednje lokalne izbore u više crnogorskih opština? Kako se bliži kraj ove tužne sapunice zvane manjinska vlada, DPS, koji je već mjesecima na aparatima, pokušava bezuspješno da diskredituje ministarku Vesnu Bratić. Svjesni političke realnosti koja je više nego surova po ovog dinosaurusa, kome i ime pripada našoj ružnoj prošlosti, a u potpunosti nespremni da budućnost provedu u zaboravu, bez ikakvih argumenata, ostrašćeno i primitivno u svom već više puta viđenom maniru, nasrću na dostignuća prve demokratski izabrane Vlade”, pojasnili su iz Ministarstva.

Kako su naglasili, MPNKS je napravilo “prve i značajne korake u pravcu depolitizacije i demokratizacije crnogorskog društva”.

“To se sve moglo vidjeti poslednjih godinu i po, otkako smo vas, DPS i vaše političke satelite, poslali u opoziciju. Zato, gospodo, postoji vrijeme za odlazak, čak i kad ne postoji mjesto gdje biste otišli”, zaključili su iz resora Bratić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Bratić: Narodni muzej u sigurnim rukama, Papović: Zato ste im ukinuli grijanje i nijednom nijeste posjetili muzej otkako ste koordinator

Papović: Abazović se dogovorio sa kreatorima srpskog sveta

Konjević Spajiću: Svaka čast! Vaše “kuliranje” parlamentarne većine je za desetku

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Novi snimak Džejde Smit šokira: Ovo je stvarno bolesno VIDEO

Knežević: Krivokapić preklinjao Brnabić za pšenicu, brašno, so…

Miodrag Bole Bošković večeras u “Podgoričkim pričama”

Čovjek koji će izdati Putina?